Facebookon hogy lehet beállítani, hogy senki ne lássa hogy kommentálok valamit?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta hogy látta amit írtam egy csoportba és eggyetért vele. De én baromira nem szeretném hogy az ismerőseim lássák hogy melyik csoportba mit kommentálok. A facebook beállításaiban nem találtam erre vonatkozó beállítást. Meg alapból érthetetlenül vannak megfogalmazva a parancsok.2023. márc. 14. 22:44
1/4 anonim válasza:
Ezt nem tudod beállítani sajnos, ha publikus csoportba írsz, akkor a tevékenységedet bárki láthatja. Ha privát a csoport, de van benne ismerősöd, akkor ő szintúgy látni fogja a tevékenységedet
2/4 A kérdező kommentje:
Ez most akkor azt jelenti hogy az ismerőseim akkor is látjak a kommentemet ha ők nem is tagjai az adott csoportnak? Tehát az ő hírfolyamuba is megjelenik az adott csoport posztja és a kommentem? Ezt nem lehet leállítani? Ez őrület, csak most esik le mert most kezdtem el hasznápni a profilomat
2023. márc. 15. 00:08
3/4 anonim válasza:
Ahogy az 1 irja ha nyilvános csoportba irsz bárki láthatja, sőt be is nézhet a csoportba is azt hiszem . Ha zárt a csoport akkor csak azok látják amit irsz akik ott benne vannak ha ismerőseid is tagok akkor látják a zártban is amiket irsz ha nem tagok nem látják. .
4/4 anonim válasza:
3as vagyok azt nem tudom kinek adja ki az idővonalán, saját tapasztalat ha nyilvános csoportba irok sok ismerősöm is lájkolja, pedig nem tagjai a csoportnak,gondolom megjelenik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!