Facebookon hol tudom beállítani, hogy senki se lássa (csak én), hogy mit kedvelek?
Figyelt kérdés
Legyen az egy fénykép, bejegyzés, hozzászólás stb.
Köszi!
2023. febr. 21. 15:56
1/9 anonim válasza:
Ne kedvelj semmit, az a biztos.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a haszontalan válasszal egybekötött szubjektív véleményt!
2023. febr. 21. 16:01
3/9 anonim válasza:
Sehol, nem lehet beállítani. Az 1-esnek igaza van.
5/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem arra gondoltam, hogy ha kedvelek valamit, akkor ne látszódjon a kép/poszt alatt, hanem arra, hogy ne dobja fel egyik ismerősöm hirfolyamában sem a dolgot. Tehát ha reakciózok valamit, akkor annak ne menjen híre.
Köszönöm az eddigi vláaszokat !
2023. febr. 21. 21:02
7/9 anonim válasza:
Zárt csoport, de ezt is ésszel, mert az oldal kezelője bármikor nyilvánossá teheti.
8/9 anonim válasza:
#7 Privát csoportot nem lehet nyilvánossá tenni.
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok. 8-as, jogos, utána kerestem es valóban, itt a hívatalos válasz:
"Privát csoport adatvédelmi beállításának megváltoztatása
A csoporttagok személyes adatainak védelme érdekében a privát csoportok nem alakíthatók nyilvánossá. A csoport adminisztrátorai azonban eldönthetik, hogy láthatóvá vagy rejtetté szeretnék-e tenni a csoportot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!