Facebookon hol lehet beállítani hogy a legbiztonságosabb legyen az alkalmazás, és hogy ne tudja feltörni senki se?
Ehhez a felhasználót kell megtanítani (ismerje fel az adathalász oldalakat, linkeket, és ne adjon meg semmilyen adatot ilyen oldalakon, ne fogadjon el felkéréseket elolvasás és értelmezés nélkül, ne adja ki másnak a belépési adatokat stb.), mert a rendszer önmagában már most is biztonságos.
Senki nem töri fel a Facebookot, hanem a jelszavadat szerzi meg valamelyik fenti támadásos módszerrel. Ha te nem adod ki a jelszót, más sem tudja meg, ez nem a program sérülékenysége, hanem emberi hiba.
Soha senki nem próbálta meg feltörni a facebook felhasználóm.
Egyszer viszont egy email/jelszó kombinációm valahogy felfedődött. El sem tudom képzelni hogy hogy, mert azért eléggé tapasztalt felhasználó vagyok. Na akkor azt csomó helyen végig próbálgatták ázsiai címekről, két fiókot megvédett a két faktoros, egyen adatokat tudtak változtatni, de ott az email fiókomból két kattintással vissza tudtam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!