Facebookon ha a bejelölt ismerősnél leállítom a követést, az ismerős látni fogja-e hogy leállítottam?
Nem tudom számít-e, de amikor felvettem az ismerőseim közé, nem jelöltem be, hogy követni akarom, ment az automatikusan.
Köszönöm előre is.
Nem látja, persze, ha naponta nézi ki követi őt és látja, hogy visszavontad kiszúrhatja, de nem kap erről semmi értesítést.
Ugyan az mint, hogy ha van 5 ismerősöm facebookon és 1 letöröl tudni fogom ki törölt le ha véletlen megnézem az ismerőseim listáját.
Értem, köszi.
De azt pontosan hol láthatom, hogy pl. ki követ engem?
Adatlapodra mész - ismerős - és ott van kicsivel mellette, hogy követők (böngészőből)
adatlapod - névjegy - legvégén ott van, hogy követők (telefonon)
Az adatlapom gondolom az, ahol a nevem található.
Csak az "Ismerős" menüben látom a "Követések" menüt, de ott csak azok azok jelennek meg, akiket én külön kifejezetten megjelöltem.
De sehol nem látom, hogy engem ki jelölt meg.
Más követések menüt sehol nem látok.
(Nem mintha zavarna, csak szeretném érteni.)
Lehet nem követ téged senki.
Engem is csak 2 ember követ.
De én leírtam rendesen, direkt megnéztem hol található, ennél többet nincs kedvem segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!