Mit jelent az ha valaki megbök facebook-on?
Figyelt kérdés
És ha visszabököm akkor mi lesz? Mi ennek a funkciója?2010. okt. 6. 16:13
1/17 anonim válasza:
hát.. cska megbökted.. kiirja, hogy megbökött egy személy.. és te visszabököd.. semmi értelme sincs.. xD de jó szórakozás.. :)
2/17 anonim válasza:
ne bökdössétek egymást veszélyes. még valaki mgesérül :)
semmire nem jó
3/17 anonim válasza:
nem sokan kérdezték meg előtted ezt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=18&keres..
csak hát a keresőt nem arra találták ki hogy használják is. pfff...
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. okt. 6. 16:48
5/17 A kérdező kommentje:
A megkérdezéskor láttam hogy meg volt kérdezve már 2x, de nem volt benne egyikben sem hogy mi az, hogy visszabököm, még meg sem volt benne kérdezve, eálaszolva meg egyáltalán nem. Ha nem nézed meg mi van pontosan a kérdésben akkor minek kötekedsz? Köszi a normális válaszokat!
2010. okt. 6. 16:58
6/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk meg is látszik rajtad hogy kötekedős vagy a válasz %-odból :D Segítettem rontani rajta még egy kicsit, látom te erre hajtasz. Láttam már egy pár embert aki el akarta érni a 0%-ot mert látták hogy valakinek már sikerült. Nem te voltál az véletlen egy másik neveddel? Mert ha nem akkor biztos könnyen sikerülne neked is.
2010. okt. 6. 17:01
7/17 anonim válasza:
húú most aztán jól megkaptam. köszi a kioktatást jól esett egy kilenc évestől. menjél és bökdösél csak a fécbúkodon... szánalmas....
8/17 A kérdező kommentje:
Wehhehe! :D
Amúgy kiegészíteném a kérdést:
Más látja azt ha megbökök valakit?
2010. okt. 6. 17:50
9/17 anonim válasza:
A "DUGNÁM gombot a facebookra!" táborában úgy egyeztünk meg, hogy amíg az áhított gombunk nem jön létre, addig a bökést használjuk.
10/17 anonim válasza:
mellesleg ha a kapott linkben csak 2X láttad hogy megkérdezték akkor még van mit tanulnod matekból ugyanis több az mint kettő. és még választ is adtak benne. ehh
akkor kinek is kellene előbb olvasgatni mielőtt károg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!