Gmail-es cím esetében számít a pont az email címben?
Tehát például az alábbi címek különböző címeknek számítanak, vagy a Gmail számára ezek ugyanazt a fiókot, ugyanazt a címet jelentik?
peldajanos@gmail.com
pelda.janos@gmail.com
pel.daja.nos@gmail.com
p.e.l.d.a.j.a.n.o.s@gmail.com
#9: „Oké, de ez nem egy tudásbázis, hanem egy kérdezz felelek oldal..”
Szerintem meg az a nagy butaság, amit írsz. Te még soha nem kerestél rá valamire, amit esetleg már mások megválaszoltak? Olyan szinten semmi értelme annak amit leírtál, hogy reagálni is nehéz rá. Az internetnek és az ilyen jellegű közösségi oldalaknak egyik alapvető előnye, hogy információ áll rendelkezésre, jó esetben helyes információ, kereshető formában. Ez mindenki életét megkönnyíti.
Ha szerinted ez rossz, akkor nagyon eltérő elképzeléseink vannak a dolgokról, és nem tudom hogyan lehetne rajtad segíteni. :/
1: Már vagy húszezerszer meg lett kérdezve
2: A google súgójában is le van írva.
Nem számít.
Aki nem hisz, próbálja ki! Küldjö mindegyikre mailt. Mindegyik meg fog érkezni ugyanoda.
Nekem néha jönnek egy hasonló nevü embernek címzett emailek. Futárcég, állásinterjú, stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!