Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-es cím esetében számít...

BalazsBence kérdése:

Gmail-es cím esetében számít a pont az email címben?

Figyelt kérdés

Tehát például az alábbi címek különböző címeknek számítanak, vagy a Gmail számára ezek ugyanazt a fiókot, ugyanazt a címet jelentik?

peldajanos@gmail.com

pelda.janos@gmail.com

pel.daja.nos@gmail.com

p.e.l.d.a.j.a.n.o.s@gmail.com

2023. márc. 9. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Ugyanazt a címet jelentik
Ezek mind különböző címeknek számítanak
Nem tudom
25 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Mind más.
2023. márc. 9. 17:51
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Persze hogy számít. A . is egy karakter.
2023. márc. 9. 17:52
 3/15 A kérdező kommentje:

A helyes válasz: @gmail.com email cím esetén nem számít a pont, és ezek mind ugyanannak az email címnek számítanak.

Forrás: [link]

Ezen kívül ki is próbáltam. Sem bejelentkezésnél, sem email küldésnél nem számít.

Egy másik kérdésnél sikeresen leszavazták 0%-ra mikor ezt állítottam. :D

Más email szolgáltatóknál, sőt, még a Google-nél is ha saját domaint használsz akkor valóban számít a pont, de @gmail.com-ra végződő email címek esetén a .-nak nincs jelentősége. És ha valaki leszavaz vagy másképp gondolja, attól az még így van. Ki lehet próbálni.

2023. márc. 9. 18:03
 4/15 NTBS ***** válasza:
68%
Ha tudod miért írod ki a kérdést?
2023. márc. 9. 18:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nem számít a pont. Én is 1-2 éve jöttem rá, amikor véletlenül pont nélkül gépeltem be és úgy is beengedett. :)
2023. márc. 9. 18:08
 6/15 A kérdező kommentje:
#4: Mert úgy látszik mások nem tudják vagy rosszul tudják, és gondoltam hasznos lehet tisztázni ezt a dolgot.
2023. márc. 9. 18:10
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem számít a pont. Így csináltam magamnak amerikai és magyar PayPal-t. Bár ha tudod a választ, akkor nem igazán értem miért írtad ki a kérdést...
2023. márc. 9. 18:12
 8/15 A kérdező kommentje:
#7: Mert sokan nem tudják, vagy rosszul tudják. :)
2023. márc. 9. 18:14
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
#8 Oké, de ez nem egy tudásbázis, hanem egy kérdezz felelek oldal..
2023. márc. 9. 18:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kívül + jelet is tehetsz a végére, és utána írhatsz bármit. Ha pl. mekkelek@gmail.com a címed, a mekkelek+facebook@gmail.com email cím is hozzád irányul. Így ha mondjuk mindenhova a +oldalnévvel regelsz, akkor ha spam levelet kapnál, akkor a címzettben látod kitől került ki a címed.
2023. márc. 9. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!