Gmail levélkezelésen lehet változtatni?
Nekem egy hagyományos és jól működő levelező a következő módon működik. Jön egy levél a Beérkezett folderbe. Hozzáírva válaszolok és lesz egy másik levél az Elküldött folderben. Ha kidobom az egyiket, a másik megmarad.
A gmail a következőképpen működik, ami engem zavar. Jön egy levél és hozzáírva válaszolok, ekkor a Beérkezett folderben lévő levélben is megjelenik a válaszom. Magyarul egy levél lesz csak a fent említett helyett. Lehet ezt kikapcsolni, hogy úgy legyen ahogy szeretném? Persze a beállításokat már nézegettem, de nem találtam, vagy talán nem is lehet, mert a google szerint ez a tuti intelligens levélkezelés?
... vagy használsz valami levelezőprogramot.
Én Thunderbirdöt használok már 22 éve (GMail még nem is létezett akkor), és felőlem variálhatják akárhogy a webfelületet, ameddig van IMAP elérés, engem nem fog izgatni, hogy ott mi hogy van. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!