Én biztos hogy nem kapok vissza semmit, mert töröltem a francba.
2023. márc. 9. 19:03
22/33 anonim válasza:
Nem kellett volna. A fizetésre nem kényszeríthetnek, nem is adsz meg hozzá semmilyen adatot, ami alapján pénzt vennének le tőled. Legrosszabb esetben is ők törlik a fiókodat ha eljutnak arra a pontra. Kiszámlázni nem tudnak egy olyan szolgáltatást amit nem használsz, és bármilyen személyes adat hiányában nem is tudnának kit utol érni. Nem lett volna kockázata annak, hogy hagyod élni a fiókot.
2023. márc. 9. 19:11
23/33 anonim válasza:
szerintem ilyen cég már csak azért sem visszakozna utólag a fizetés ellen, mert mi van azzal a néhány szerencsétlennel akik tényleg vállalták volna a havi kétezret, és jogosan háborognának hogy mé' ingyenes?! nem tudom milyen nagynak számít ez a frjordmail, de vagy csak nem néztek utána hogy ebben az országban ez egy bukó döntés lenne, vagy olyan vastagok hogy mindegy nekik ha veszteséges próbálkozás is?
2023. márc. 9. 19:19
24/33 anonim válasza:
Olyasmi lehetne a kompromisszum alapja, hogy a prémium megkapja az összes szolgáltatást. Az ingyenes kap pl. egy 50 megás fiókot és minden kényelmetlen dolgot, erősen korlátozott vagy tiltott funkciókkal (pl. max 1 megás csatolmány, max 3 címzett, küldési-fogadási limitek), amivel kicsit késztetve van arra hogy jobb lesz neki ha mégis fizet.
Elszúrták, hogy nincs mérlegelési lehetőséged csak a fizetsz vagy lelépsz. Naná, hogy leléptek.
2023. márc. 9. 19:25
25/33 DK-s válasza:
#24-nek:
Alapból mindössze 10 gigát adnak a fizetősnek az eddigi 2 helyett, és készítettek telefonos appot. Ennyi az extra, az eddigihez képest.
A gmail ingyen ad 15 gigát.
Valakinek elgurult a gyógyszere.
2023. márc. 9. 19:57
26/33 anonim válasza:
A legaranyosabb az egészben, hogy a Citromail felületét lecserélték
a Roundcube ( [link] ) nevű ingyenes, nyílt forrású webes levelezőfelületére.
2023. márc. 10. 16:35
27/33 anonim válasza:
Nekem volt egy akom és egy csaj csomó nude-ot küldőt rá és én egy pár évig
nem léptem be és elfelejtettem a jelszavamat hozzá meg az emailcímem sem tudom.
Nem is tudom amikor még msn volt a király akkor volt Citromailja mindenkinek én azóta nem is láttam, hogy bárkinek is lett volna ennyi erővel feemail is lehetne fizetős
2023. márc. 12. 16:08
28/33 anonim válasza:
még a végén kiderül hogy tényleg meghagyják ingyenesnek, érdekes hogy azt írták 12. után már csak fizetősen használható, de még most 16.-án is simán be tudtam lépni és e-mailt küldeni :D (az tény hogy valami eszméletlenül belassult akadozó valamivé alakult)
2023. márc. 16. 18:05
29/33 anonim válasza:
Április 12-ről volt szó, félrenézted.
2023. márc. 16. 18:11
30/33 anonim válasza:
#29 köszönöm, jogos, akkor meg sem szólaltam. de így is bukásra ítélt szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!