Szerintetek lesz valaki Magyarországon aki előfizet a citromail levelező szolgáltatóra?
1# Indamail is az lesz:
Március 28-án egy új e-mail szolgáltatást indítunk el. Az alábbi listában az új e-mail szolgáltatás néhány előnyét gyűjtöttük össze:
E-mail, hirdetések nélkül: A webmail szolgáltatásban, illetve a weboldalon többé nem jelennek meg hirdetések!
Modern webmail: Asztali gépen és mobil eszközökön egyaránt elérhető!
Stabilitás: Közel 100% szolgáltatási idő.
10 GB tárhely: Többé nem okoz gondot a megtelt postafiók!
IMAP/SMTP: Bármilyen modern app/e-mail program használható.
E-mail védelme: Az e-mailekben szereplő adatokat nem használjuk fel hirdetési célokra.
Előfizetési rendszer bevezetése
A megfelelő, minőségi szolgáltatásnyújtás biztosítása nem megoldható a hirdetésekből származó bevételből, ezért egy előfizetési rendszert vezetünk be. Ez egyben azt jelenti, hogy a Indamail további használatához május 3-ig aktiválnod kell előfizetésedet.
A szolgáltatás ára 2 000 Ft/hó; negyedéves vagy éves előfizetés választása mellett. Az első három hónapra 80% kedvezményt adunk az előfizetés árából. Március 28-át követően bővebb információkat küldünk a változásokról és lehetőséged nyílik előfizetésed aktiválására.
A citromail öngyilkos lett. Ki az az id'óta, aki nulla szolgáltatási színvonalért fizetni fog? Én eddig citromail-es voltam.
Voltam.
#2 Szánalmas, mind a két próbálkozás (Inda és Citrom) bukás lesz.
Nem is értem a külföldi céget akik megvásárolják a Citromailt, ennyit füveznek az igazgatók náluk? Mert konkrétan semmit sem kapnak a pénzükért.
#8-nak:
Aki a citromail-re előfizet, az egy "címeres ökör".
2006 óta voltam citromail-es, és csak megszokásból használtam egészen mostanáig. Okostelót nem használok, és az igényeimet kielégítette. De az elmúlt 16 évben semmi újítás nem történt, legfeljebb annyi, hogy kicsit növekedett a tárhelyed, és 2Gb-ig óriásfájlokat is küldhettél, és fogadhattál. De ha óriásfájlt kaptál, azt megnyitni már nem tudta, csak a szolgáltató külső tárhelyéről tudtad letölteni, és a gépeden megnyitni.
Megnéztem az új külsőt. Semmi új. Ugyanaz a monokróm kinézet, ugyanaz a DOS-os időket idéző karakter-formátum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!