Mi lehet a baj? Tapasztalta ezt már valaki az internettel kapcsolatban?
Kb. 5 napja azt vettem észre, hogy a számítógépemen az interneten elment a hang, tehát például se a youtube-on, se instán egyszerűen nincs hang. Azonban a számítógépes játékokon, amik le vannak töltve, ott van hang. (pl. Gta. Bármelyik játékot indítom el, van hangja)
A fülhallgatóm nem romolhatott el, mivel hallok rajta keresztül, csak épp a játékokon, az interneten szinte semmit.
Mikor ez elkezdődött gondoltam, hogy internet hiba, máskor is előfordult már pár óráig. De akkor magától helyreállt. Most nem.
De azt is észrevettem, hogy a telefonomon, a laptopomon meg ugyanúgy van az interneten hang.
Mivel más eszközeimen van internet hang, ezért gondolom nem lehet internet hiba. Néztem a számítógépen a hangbeállítást, nincs elállítva semmi, még véletlenül se. Hozzá se nyúltam korábban a hangbeállításhoz, egyszerűen csak megszűnt.
Miért van az, hogy más eszközökön van internet hang, csak a számítógépen nincs? Bezzeg a játékok ugyanúgy működnek a gépen, mintha mi se történt volna. Érdemes lenne akkor újra telepíteni?
Köszönöm szépen a válaszokat. Megkerestem konkrétan a hangkeverőt, korábban azt nem néztem. Le volt némítva, fogalmam sincs hogyan. Lehet kapkodásaimban elállítottam véletlenül valamit és nem emlékeztem rá. xD
Most már megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!