Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem nagyon draga a...

Csak szerintem nagyon draga a netflix meg az ilyenek?

Figyelt kérdés

4000ft nem olcso

yt premium 1800

2023. márc. 2. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Egy kábeltv szolgáltatásért is kifizetsz kb ugyan ennyit.

Mitől lenne ez drága?

2023. márc. 2. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egyáltalán nem sok $15.49 több ezer filmért.
2023. márc. 2. 19:25
 3/9 anonim válasza:
60%
Én nem szeretem a netflixet, szerintem tele van gagyi filmmel, ilyen szempontból sokba kerül.
2023. márc. 2. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Ár-érték arányban elég sz.r a netflix. Amúgy nem drága, csak úgy hogy kvázi semmi érdekes sorozatuk filmjük nincs évek óta, plusz mióta beindult több stream szolgáltató a nagyobb filmstúdiók sem tolják fel oda a filmeket eléggé ergya a felhozatal.
2023. márc. 2. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Kinek mi az olcsó.
2023. márc. 2. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem, biztos van még a Földön olyan ember, aki szerint ez drága.

De amúgy nem az.

2023. márc. 2. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Netflixem nincs, de a Google Premium, Spotify, Tidal, Apple Music és társai szerintem kifejezetten olcsók. Ez az 1800 Ft körüli összeg kevesebb, mint a nettó minimálbér 1%-a. Namost aki ilyen előfizetést szeretne, de a fizuja 1%-át sokallja rá, arra mit lehet mondani? Egy átlagos ember kb. havi 1 órát dolgozik azért, hogy százmillió zeneszámhoz juthasson hozzá, bárhol ahol van internet (vagy akár offline is), bármikor. Ez az 1800 ft egyáltalán nem sok ezért, sőt a diákoknak még olcsóbb is.
2023. márc. 2. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb. egy árban van a kábeltévével. Utóbbira nem fizetsz elő és ugyanott vagy.

Az már más kérdés hogy ha te akarod megválasztani hogy mit nézel, akkor nem egy Netflixre kell előfizetned hanem féltucat másik szolgáltatóra is, ami már valóban drága mulatság lenne.

2023. márc. 3. 04:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Netflixem nincs. Volt, de nem nyerte el a tetszésem.

Youtube Premium családi csomagom viszont van, nem kerül 3000 Ft-ba se, és ráadásul még azon is osztozunk.

2023. márc. 3. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!