Más is érzékelt egy bann hullámot ma ncore-n vagy csak minket ért utol?
Kérdező, persze, hogy kirúgják mindet. Most kezdjék el nyomozgatni ki fizetett és ki nem? MÉgis honnan tudják?
Nomeg ez a lényege a szabálynak. Ha azt érzed, hogy az egész hálózatot felszámolják ha ilyennel seftelsz, akkor tudod, hogy nem lesz haver aki viszonozva a kölcsönt visszahív, mert ugyanúgy ő is elveszítette a hozzáférését. Szóval érdemes lenne vigyázni erre.
Különbne is, mennyibe került egy meghívó? 3ezer forint? Mivel van előrébb ettől az ember?
Itt nem 3000ft-ról van szó, hanem ha az embernek van sok pontja, amit tényleg semmi másra nem tud elkölteni, mint meghívóra, akkor pl 10 ember esetében a 30,000ft már nem hangzik olyan rosszul így kvázi a semmiért...
És mint mondtam, 1-1 kivételt mégis tesznek, mert a meghívó csak egy figyelmeztetést kapott, mivel prémium tag, hiába írják nagy betűvel, hogy TILOS árulni is AZONNALI kitiltást von maga után. Itt a kivételezésen van a hangsúly, és azon, hogy valószínűleg olyan ember nyomhatta fel, aki SZINTÉN árulja, és konkurenciát látott benne. (vagy ami még rosszabb, hogy a meghívottai közül valaki köpte be, de ezzel magával is kicseszett, szóval bármi is történt mindenképp gerinctelen húzás volt)
Csináljanak fizetős regisztrációt, és akkor ezeket elkerülhetik, és nekik is dől a lé, mert egyértelmű, hogy arra mennek ők is, és nem a hülye szabályaikat akarják betartatni.
Hát én nem bánom, ha hullik a férgese. Valahogy el kell érni, hogy az emberek felelősséggel álljanak egy olyan dologhoz ami csak akkor működik, ha a közösség hajlandó effortot beletenni. Pont jó visszatartó erő, ha az ember tudja, hogy ne hívjon meg akármilyen hülyét, mert ő maga is megütheti a obkáját miatta.
És azért nem kell agonizálni, hogy a pontok másra nem kötlhetőek el. Nem musázj ám elkölteni őket, nincs abban semmi. Hívd meg azt, akiben bízol és úgy gondolod nem fog szabálytalanul eljárni. Ennyi. Ha pénzért mindenféle gyüttment bejöhetne, könnyen megbomlana az oldal aminek az alapvető építő eleme a közösség. A torrentezés erről szól.
Meghívhat akármilyen hülyét, csak ingyen, hogy neki semmilyen haszna se lehessen belőle.
És az ember azt, amit ingyen kap úgy is becsüli, leszarja. Be se lép, nem is használja, szó szerint leszarja. Aki legalább egy minimális összeget fizet érte, az törődik csak igazán a fiókjával, de az ilyen elite sznob hozzáállással ezt nem lehet megérteni.
"de az ilyen elite sznob hozzáállással"
Hát őőő ezek az emberek csak azt hiszik, hogy ők valami felsőbbrendű közeget képviselnek, ha warezolnak egy torrent oldalon :D
Amúgy jah, nevetséges egyesek mennyire túlértékelik az enKórt, mintha valami kiválasztottak lennének amiért 3 kattintással letöltenek valamit. Tipikus birka szellem.
Régen én is warezoltam amit csak tudtam, viszont akkor teljesen más volt a torrentező közösség.
Ma meg már a havi 1 pizza áráért kapható streaming szolgáltatások mellett csak a csórók meg a szarevők torrenteznek ész nélkül.
Amit akart azt már régen letöltötte az ember, mert mindenki azzal érvel, hogy "deee aaaa buci maci magazin meg a hupikék törpikék csak az enKóron van fent".
Nincs baj a torrenttel, nekem is a 4 nagy magyar torrent oldalra évtizedek óta megvannak a fiókjaim (az egy dolog, hogy egyiket se használom, csak "életben tartom" őket). A baj az olyanokkal van mint a #13, mert birka módjára csak azt bégeti amit a csordája a szájába adott. Önálló gondolkodásra meg képtelen ugye.
Kedves 15.
Valóban vannak streaming szolgáltatások.
Ahogy vannak region lock-kok is...
Illetve miért legyen egyszerre 3-4 fiókom, ha minden szolgáltatások csak 1 dolog érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!