Facebook Marketplace letiltas hogy tudom feloldani?
Miert tiltanak?
Amugy nem hinnem hogy nem lehet semmit csinalni.Szoval elsosorban jo lenne olyan aki jart mar igy es esetleg visszakapta vagy csak kijart mar egy utat amivel pl nem jutott semmire hogy azt ne is probaljam.
nem csak annyit tud hozzatenni hogy: ennyi.
De azert koszi a valaszt megertem hogy igy gondolod de sajnos ezzel nem sokra megyek.
"Miert tiltanak?"
Mert egy személyhez egy fiók tartozhat. Benne van az eulában, amit szabtál elolvasni.
Csomo embernek van tobb fiokja es meg sincs letiltva.
Eredeti cipoket ( vans nike adidas) es ugy gondolta hogy hamisitvanyok.Pedig cimket dobozt direkt befotoztam
"Csomo embernek van tobb fiokja es meg sincs letiltva."
Le fogják azokat is tiltani.
"Pedig cimket dobozt direkt befotoztam"
Mert azokat nem lehet hamisítani, igaz. Ja, nem...
"Le fogják azokat is tiltani"
évek óta fentvannak és nincsenek letiltva, szóval ismértelten hülyeséget beszélsz.
"Mert azokat nem lehet hamisítani, igaz. Ja, nem..."
Na ebből látszik hogy ehez SEM értesz.És aki ért hozzá ezekből simán meg tudja állapítani hogy a cipő eredeti e vagy sem.De a még a logikád is megborul ugyanis én azért mondtam hogy befotóztam ezeket hogy meg lehessen belőle állapítani hogy igazi vagy másolat, nem pedig azért mert "azokat nem lehet hamisítani"
Szóval tudom hogy ezen a weboldalon ez a divat de légyszi ha valamihez nem értesz ne gyere oda és próbálj meg okoskodni butaságokat kötekedő stílusban.Én elhiszem hogy nincs jobb dolgod de ha lehet 2x gondold már meg mit írsz.Tudom hogynév nélkül és nincs súlya de csak az én és az idetévedő emberek idejét pazarlod ezekkel.Ha nem tudsz segíteni haladj tovább.Szia.
7: Értem, és esetleg meg tudnád mondani hogy lehet ilyen admin jogosultságot szerezni?Vagy egy olyannal kapcsolatbalépni akinek van.
"évek óta fentvannak és nincsenek letiltva, szóval ismértelten hülyeséget beszélsz."
Majd letiltják.
"Értem, és esetleg meg tudnád mondani hogy lehet ilyen admin jogosultságot szerezni?Vagy egy olyannal kapcsolatbalépni akinek van."
Sehogy.
Na akkor koszonom szepen az ertelmes hozzaszolasodat ismetelten nagyon sokat segitettel.ertekes tagja vagy a tarsadalomnak.
Remelem teged is minel hamarabb kitiltanak innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!