Miért nem működik az utorrentem?
Töltök egy filmet már 3.napja, és eddig nem volt semmi baja.Amikor tölti a filmet egy zöld nyilat mutat,viszont ma megváltozott pirosra és nem akarja tovább tölteni.Megnéztem azt is, hogy van-e elég hely, és igen.
Mit csináljak vele, hogy újra működjön??? Ha nem voltam elég érthető, akkor elmagyarázom mégegyszer!
Nincs seeder az azt jelenti, hogy nincs senki, akinek teljesen megvan a torrent. Mikor pl 80%-nál járt az a letöltő, akinek a legtöbb százaléka volt, akkor a seeder (akinek 100%-a van) kitörölte a torrentet, innen kezdve a 80%-os nem tudott letölteni, de mivel benne hagyta a torrentet, így feltöltötte az összes nála lévő adatot, így kb mindenkinek 80%-os lett a letöltöttsége, de senkinek nem jött tovább, hiszen nincs kitől, te beléptél, neked is csak a meglévő 80%-ot tudták elküldeni, a maradék pedig senkinek nincs meg, ezt nevezik halott torrent-nek.
A történetet pedig csak azért írtam le, hogy nagyjából értsd miért töltött eddig jól, és innentől miért nem tölt.
Tölts le egy másik torrentet, ugyanevvel a tartalommal, vagy várj, hátha valaki mégis beáll seedelni (inkább az első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!