Mi a véleményetek Vivienpittner nevű Twitcherináról?
Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 20:53
3/18 anonim válasza:
ki a f@szt érdekel az ezeregyedik gamer picsa?
4/18 A kérdező kommentje:
ő nem gammer
2023. febr. 23. 23:57
6/18 anonim válasza:
Szerintem rendkívül proli, és hihetetlenül buta. Először azt hittem direkt próbálja butábbank beállítani magát (külföldön női streamereknél bevált szokás), de bármikor hallgatok bele, egyszerűen nem tud értelmesen összefüggően beszélni. Még anno zalán hátán mászott fel twitchen, aki többször jelezte streamben hogy neki csak + 1 numera volt. Az meg hogy az Unibet hogy jutott hozzá gyerekek...hát hiteltelenebb streamert nem is tudtak volna választani. Gondolom kötelezően meg volt adva hogy kell ennyi fiú és ennyi lány streamer. De hogy a mai napig fogalmatlan a slotokkal kapcsolatban, nem tudja értelmesen elmagyarázni mi a bónusz vagy mi a wager az egészen hiteltelenné teszi + látszik rajta hogy unja az egészet, és csak a pénz miatt csinálja.
7/18 A kérdező kommentje:
h mászott fel a hátán?
a szája eredeti?
2023. febr. 28. 00:08
8/18 anonim válasza:
Nem tudtam,ki ő,úgyh rákerestem.A fotói alapján nekem tök normálisnak tűnik,és végre egy helyes,természetes,nem felfújt szájú liba,persze ettől még lehet tök ostoba-videót nem néztem!
9/18 zx10r válasza:
Nézd meg jobban a száját akkor szerintem:D amúgy a műf.sz egész jól áll a szájában:D nem tudom láttad e a képeit elég jó melle van de szerintem az is szilikon a kép alapján legalábbis annak tűnik, viszont a puncija elég jó
10/18 A kérdező kommentje:
nyilván láttad:D
2023. márc. 25. 00:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!