TP-Link Routerhez hogyan tudok biztonsági jelszót beállítani, hogy más ne csatlakozhasson rá a netemre, csak a jelszó megadásával?
Típusszáma: TL-WR542G
Már próbáltam beállítani, de itthon a fiam is Wifin csatlakozik, és amikor beállítottam a jelszót, tőle is kérte és felhasználó nevet is. A felhasználónevet pedig nem tudtam. Előre is köszönöm a segítséget!
Ezt ird be a böngészöbe [link] Felhasználonév admin jelszo admin.
Router -> Wireless Settings.Pipáld ki az Enable Wireless Security jelölőnégyzetet.Security Type: itt s WPA-PSK vagy WPA2-PSK lehetőséget válaszd. Security Options:Automatic
Encryption: Automatic
PSK Passphrase: ide írj be a jó kis jelszót, lehetőleg minél összetettebb legyen.
Group Key Update Period: ide 900 körüli értéket (30 perc)írj be.
Okézd le, metsd el a beállításokat.
Ezek után már csak a Passphrase-ben megadott jelszóval lehet csatlakozni a WiFi hálózathoz.
beállítottam hogy csatlakozáskor jelszót kérjen, de amikor telefonról akarok csatlakozni azt írja ki hogy hibás jelszó.
Bármennyiszer is probálom mindig ezt írja ki, ilyenkor mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!