Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs wifim?

Miért nincs wifim?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy A71-es telefonom van. Körülbelül már 3 éve meg van, kedd óta mindig el dobja a wifit, hiába kapcsolom ki-be a telefonon is vagy áramtalanítom a routert, akkor sem jó. Mobilnet működik, azzal semmi baj sincsen.

A családomból mindenkié jó, csatlakozik, működik, csak nálam csinálja ezt. A napokban viszont gyorsan is merül, értelen dolgokat csinál pl; ki lép alkalmazásból vagy épp meg nyitja őket.

Lehet meg érett már egy cserére de nincs szívem le tenni, ameddig teljesen ki nem purcanik addig jó.

Valami ötlet miért csinálja ezt a wifivel?

2023. febr. 17. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert kipurcant, ideje cserélni.
2023. febr. 18. 00:44
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Sajnos ez is csak a tervezett elavulás része. Random purcannak ki, vagy idegesítik fel a felhasználót ha elérnek egy kort.

Nekem A9 -em van. Annak a rezgő funkciója nem működik már. Valamit töltés alatt többször újraindul. Tök mindegy milyen toltőre kötöm, közben meg az akku meg jó mert bírja majdnem addig mint új korában.

Ha meg meg akarnád javíttatani olyan horror összeget mondanak, hogy menjen el tőle a kedved és inkább vegyél újat.

Én is csak azért nem cseréltem még le, mert magyar boltokban nem találok notch nélküli telefont, ami van mind géémer amire semmi szükségem.

2023. febr. 18. 04:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. febr. 18. 11:05
 4/4 anonim válasza:
Remélem nem samsungot vettél. Amúgy virus is lehetett, egy újratelepités nem ártott volna
2023. nov. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!