Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Regisztrált már valaki ügyfélk...

Regisztrált már valaki ügyfélkapura arcképes azonosítással?

Figyelt kérdés
Én nem tudtam eszemélyivel, mert a qr kódot nem tudtam beolvastatni. Megpróbáltam ma ezzel a video chattel és az ügyintéző miután fényképet kellett csinálnom e-mailre küld valamit ami majd a folyamathoz kell, de nem kaptam még semmit. Hogyan működik ez? Tényleg lehet így is regisztrálni ügyfélkapura?
2023. febr. 16. 18:54
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Én így regisztráltam még a nyáron, azt a kis kártyát amit adtak a személyi mellé nem találtam meg. Ha jól emlékszem a személyimet kellett nekik fotózgatni meg a lakcímkártyát. Lehet kellett e-mail is, már annyira nem emlékszem.

Vagy rosszul adtad meg a címet, vagy az email szolgáltatód a fos. Régen míg freemailes voltam gyakran volt olyan, hogy nem jött meg azonnal az email, csak órákkal később vagy soha. A Gmail -el még nem volt ilyen gondom soha.

2023. febr. 16. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is úgy regisztráltam, de nekem scannelve voltak az irataim és webcam kép elég volt :)
2023. febr. 16. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Gugli első találata: [link]

Nem kell semmi qr kód hozzá. Egyszerűbb mint a freemail regisztráció. Hol akadsz el? Melyik lépésnél?

2023. febr. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!