Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-n a felfüggesztett...

Ncore-n a felfüggesztett felhasználói profilt vissza lehet állítani meghívással? Vagy már csak a fizetés működik?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm Ncore felhasználói profilját felfüggesztették, és csak prémium tagság ellenében engedik vissza (10 dollár).

Kérdésem, hogy van-e más lehetőség a vissza aktiválásra, pl. hogy én küldök neki egy meghívót (elit rangban vagyok és van annyi pontom). Vagy ezért engem büntetnek meg? Nem teljesen világos számomra az erre vonatkozó szabály.

2023. febr. 15. 12:09
 1/4 A kérdező kommentje:
* 8 hétig nem lépett be az oldalra, ezért kapott felfüggesztést, de mellette seedelt.
2023. febr. 15. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet meghívni, mert dupla regisztrációnak számít és mindkettőt végleg törlik. Csak a fizetés lehetséges, már ha le akar tölteni. Seedelni továbbra is tud.
2023. febr. 15. 12:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre voltam kíváncsi.
2023. febr. 15. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán meghívhatod, csak ne ugyanarra ez email címre, mint eddig volt.
2023. febr. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!