Digi router belépés?
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. Nekünk egy Huawei HG8147X6-os eszközünk van. A hátulján van egy címke ahol elvileg ott vannak a belépési adatok. Szintén nekünk sem működött ahogy te is leírtad. A lényeg, hogy van a címkén egy csomó vonalkód és alatta vannak ráírva adatok. Azt kell megkeresni ami "SN:" felirattal kezdődik és utána van egy csomó karakter számok és betűk egyaránt. A jelszavad ennek a karaktersornak az UTOLSÓ 6 karakteréből tevődik össze a felhasználó név pedig "user" így csupa kisbetűkkel. Ha nem működik ez a felhasználónév próbálkozhatsz még "admin" "root" meg a szokásos classic dolgokkal.
TLDR;
Felhasználónév: user
Jelszó: A router hátulján lévő címkén megtalálható "SN:" kezdőbetűkkel kezdődő karaktersor UTOLSÓ 6 karaktere
Ezer hála!
1 órája szívok a bejelentkezéssel. Próbáltam már resetet, alap jelszavakat de semmi.
Nemrég lett bekötve a Digi és egy Huawei HG8147X6 típusú routert adtak és valóban a felhasználói név az: user és jelszó a router alján lévő SN szám és betű variáció utolsó 6 karaktere.
Még egyszer köszi szépen!
Köszönöm 22/23!
ZTE készülék esetében:
Felhasználónév: user
Jelszó: A router hátulján lévő címkén megtalálható "D-SN:" kezdőbetűkkel kezdődő karaktersor UTOLSÓ 6 karaktere
Nekem Huawei HG8147X6-10 routert kötöttek be épp az imént.
A hátlapján valóban a root/"egy karaktersorozat" van, amivel nem lehet belépni. A user/digi szintén zenész.
A sikeres belépés:
192.168.100.1
user/4iGnnnnnn, ahol nnnnnn a S/N utolsó 6 karaktere.
ekor egy limitált user vagy, ugyanúgy, mint "régen" a user/digi-vel. A wifi SSID-t és password-ot pl. meg tudod változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!