Miért dobja be ezt a sorozatbarát?
Hónapok óta először léptem be a sorozatbarát felhasználómba. Meg szerettem volna nézni pár feltöltött videót, ugyanakkor minden egyes megnyitásra ugyanarra az oldalra irányított tovább a link:
Nem találkoztam ezzel még sosem, nem is szoktam ilyenekkel foglalkozni, szimplán nem másik linket nyitok meg. Ez működni szokott, most viszont minden sorozat/film linkjét megnyitva ez fogad.
Mit tegyek?/Mit tudok tenni?
Köszönöm szépen!
Esetleg van valami tipp olyan oldalakról, ahonnan nyugodtan le lehet tölteni ilyesféle videókat?
Alapjáraton inkább olvasó típus vagyok, viszont ha már egyszer néha néha néznék sorozatokat, jó lenne tudni a lehetőségekről...
Nem az adfly átirányításával van önmagában a baj, hanem hogy ha az ember véletlenül csak egyszer rámegy bármi másra ott, például szimplán egy reklám bezárására, már akkor potenciálisan lehet bármilyen vírust benyelni. Illetve, ha csak egyszer kap az adfly maga valamilyen vírust vagy feltörést, akkor hamis átirányítási linkre dobhat át, és kezdődhetnek a bajok.
Egyébként, én azért sem szerettem régen ezeket az online sorozatnézéseket, mert volt, hogy lassan töltött be a film, megakadt, vagy csak egyszer pocsék minőségű volt. Egy torrentnél meg egyből gyorsan lejön a kívánt minőségben, nincs probléma a továbbiakban a netkapcsolattal, és nem kell figyelni arra, hogy az ember hova kattint. A torrentek, főleg a regisztrációs magyar oldalakon nem szoktak vírusosak lenni, vírus meg programok, játékok kapcsán fordulhat elő, filmnézésnél nem, nem kell várni skip gombra, mindenféle átirányításra sem. Nyilván, az online sorozatnéző oldalakkal is lehet bánni, de azokon a vírusnyelés kockázata mindig is magasabb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!