Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Email levelezőbe melyik a...

Master22 kérdése:

Email levelezőbe melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 12:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
gmailre nem minden érkezik meg, freemail is volt az is nulla.
2023. febr. 9. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Ami gmailre nem érkezik meg, annak nem is kell. Sehova.
2023. febr. 9. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha gmail nem tetszik, akkor nézz rá a qva technikai biztonságosra fókuszáló protonmail-re.

Persze, az emberi hülyeség ellen ez se véd meg. :) Gondoltam csak szólok.

2023. febr. 9. 12:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Yahoo mail-t megnézheted, Windows Live Mail-t is, ami a Hotmail azt hiszem (két rendszer összeolvadt -e már nem tudom).

Biztonság-orientáltak: Tutanota, Proton Mail.

2023. febr. 9. 12:55
 5/12 anonim ***** válasza:
35%

"gmailre nem minden érkezik meg"

Pedig de.

2023. febr. 9. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra gondolt, hogy spam-be kerülnek néha dolgok, amiknek nem kellene és nem a beérkező mappába... de ilyenek igazából bárhol, bármikor előfordulhatnak, időnként azt is ellenőrizni kell és jelölni neki, ha valamit rosszul jelölt meg.

Egyébként a másik, ami lehet, néha nekem is feltűnik, hogy telefonon nem találok meg minden levelet gmail alkalmazásban (amit webes felületen meg látok, hogy ott van), még akkor sem, ha konkrétan rákeresek pl. küldőre, tárgyra nyilván helyesen írva... ezért másik alkalmazást használok helyette, és meg is van oldva.

2023. febr. 9. 13:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A Gmailnek elég szigorú szabályai vannak, ha a feladó levelezőszerver konfigurációja (SPF rekordok, DKIM, DMARC, stb.) nem tökéletes, akkor simán visszautasítja a kapcsolatot. Ettől függetlenül, egy korrektül bekonfigurált szerver esetén szinte kivétel nélkül megérkeznek a levelek a Gmail-es címekre.

Én a fő címemhez mail.com-ot használom, de a webes felületre ritkán lépek be, kliensből kezelem.

2023. febr. 9. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Email levelezőbe"

A szolgáltató a kérdés vagy a kliensprogram?

2023. febr. 9. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
yandex.ru
2023. febr. 9. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
9. hozzászóló: azt nem ajánlanám inkább. :)
2023. febr. 9. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!