Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha elküldök egy ütemezett...

Ha elküldök egy ütemezett emailt, és törlöm mielőtt a kézbesítés megtörténne, megkapja a címzett? Gmail

Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel nem küldöd ki az ütemezett időpontig. Berakja egy várólista mappába, és vár a beállított kézbesítési időre. A kiküldés ekkor történik meg, ezzel az időbélyegzővel. Nincs olyan, hogy azonnal kiküldöd, és a nagy inter(net)dimenzionális térben kering a rendszerek között hogy a kívánt percben befogadja a címzett rendszere.

Ha törlöd az ütemezést, akkor nem történik automatizált küldés, piszkozat marad. Ha törlöd az üzenetet, akkor nem lesz mit kiküldeni, így az ütemezés is törlődik.

2023. febr. 7. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem, hiszen a küldés pillanatáig azt még nem kapta meg a címzett.
2023. febr. 7. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha tegyük fel ütemezetten írtam egy emailt, és szerda 15.00ra időzítettem, akkor szükséges internetkapcsolat is a küldéshez ebben az időben? Mármint amikor megírtam volt internetem, de amire ütemezetem, akkor nem lesz, éppen ezért így írtam meg.
2023. febr. 7. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem a gmail a felhőben tárolja az ilyeneket - szóval elküldi (mind1 van e net nálad).

De ezt így nem tudom biztosra. Küldj el így magadnak egy másik email-re egy emailt-t és annál is így állítsd be és akk tuti biztosra kiderül.

2023. febr. 7. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:

A Gmailnek saját levelező szervere(i) vannak, nem konkrétan a te gépedről megy ki valaki másnak a gépére, ezt ne így képzeld el. Vannak nekik szervereik és ott a fiókok közt megy a kommunikáció, a te internet kapcsolatod nem változtat ilyen szempontból semmin lásd: ha kikapcsolod a géped is el fog menni az a levél, szóval abban a pillanatban nem kell bejelentkezve ülnöd a gép előtt, az elég gyatra levelező szolgáltatás lenne XDD

Ettől függetlenül szerintem is törölhető egy ütemezett levél mielőtt elmenne, de ne vedd készpénznek, én is tesztelném előtte.

2023. febr. 9. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!