Ha elküldök egy ütemezett emailt, és törlöm mielőtt a kézbesítés megtörténne, megkapja a címzett? Gmail
Nem, mivel nem küldöd ki az ütemezett időpontig. Berakja egy várólista mappába, és vár a beállított kézbesítési időre. A kiküldés ekkor történik meg, ezzel az időbélyegzővel. Nincs olyan, hogy azonnal kiküldöd, és a nagy inter(net)dimenzionális térben kering a rendszerek között hogy a kívánt percben befogadja a címzett rendszere.
Ha törlöd az ütemezést, akkor nem történik automatizált küldés, piszkozat marad. Ha törlöd az üzenetet, akkor nem lesz mit kiküldeni, így az ütemezés is törlődik.
Hát szerintem a gmail a felhőben tárolja az ilyeneket - szóval elküldi (mind1 van e net nálad).
De ezt így nem tudom biztosra. Küldj el így magadnak egy másik email-re egy emailt-t és annál is így állítsd be és akk tuti biztosra kiderül.
A Gmailnek saját levelező szervere(i) vannak, nem konkrétan a te gépedről megy ki valaki másnak a gépére, ezt ne így képzeld el. Vannak nekik szervereik és ott a fiókok közt megy a kommunikáció, a te internet kapcsolatod nem változtat ilyen szempontból semmin lásd: ha kikapcsolod a géped is el fog menni az a levél, szóval abban a pillanatban nem kell bejelentkezve ülnöd a gép előtt, az elég gyatra levelező szolgáltatás lenne XDD
Ettől függetlenül szerintem is törölhető egy ütemezett levél mielőtt elmenne, de ne vedd készpénznek, én is tesztelném előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!