Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook messenger mindig jól...

Facebook messenger mindig jól jelzi, hogy a másik elolvasta-e az üzenetet?

Figyelt kérdés
Annyira fura, hogy napokig azt jelzi, hogy kézbesítve, de nem jelenik meg az, hogy látta. Ennyire nem érdekelné, amit írtam? Választ nem feltétlen vártam, csak egy információt adtam át, de úgy tűnik, rá se nézett. Vagy elolvashatta úgy, hogy nem nyitotta meg? Inkább PC-n szoktam használni a Facebook-ot, telefonon nem ismerem annyira, hogy megy. Az előbb is zöld volt a karikája, de nem látta az üzenetet elvileg.

2021. jún. 3. 13:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Igen, jól jelzi, és mindig azonnal.
2021. jún. 3. 13:27
 2/19 anonim ***** válasza:

Mindig is összevissza jelezte.

Előfordult, hogy az illető közelében sem volt az internetnek, de a 11 órakor írt üzenetre azonnal kiírta, hogy "Látta 8:30"

2021. jún. 3. 15:09
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
El lehet úgy is olvasni hogy a másiknál nem jelzi ki. Vannak ilyen kiegészítők..
2021. jún. 3. 15:49
 4/19 A kérdező kommentje:
De egy idő után kiírja. Máskor is volt ilyen, hogy 1-2 napig nem látta elvileg, aztán kiírta, hogy látta. Vagy ez is szabályozható, hogy csak akkor mutassa, hogy látta, ha ő akarja? Csak bánt kicsit, hogy ennyire nem érdekli, hogy el se olvassa.
2021. jún. 3. 15:59
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell ahhoz megnyitnia az üzenetet, hogy eltudja olvasni a 2 szép szemeivel, mivel amikor jön egy üzenet a telóján felül lehúzza az értesítést és úgy is eltudja olvasni.

De ha csak annyit ír valaki, hogy köszönöm, vagy szia, azt látja a messenger üzenetei között is, ahelyett, hogy magát az üzenetet megnyitná.

2021. jún. 3. 16:04
 6/19 A kérdező kommentje:
Á, én regényeket szoktam írni...Azt is végig tudja olvasni megnyitás nélkül?
2021. jún. 3. 16:19
 7/19 anonim ***** válasza:

Ha regényeket írsz, akkor meg kell nyitnia az üzidet, hogy végig tudja olvasni.

De csak annyit írni, hogy szia, mizu, hogy vagy? Annyit eltudd olvasni úgy is, hogy a telójára kapott értesítést felül lehúzza és így nem kell megnyitnia az üzenetet.

2021. jún. 3. 16:36
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Akkor vagy nem olvasta el vagy be van neki állítva, hogy ne látszódjon, ha látta. De nem hiszem, hogy be van állítva, mert egy idő után meg szokta nézni. Szóval csak simán nem érdekli, mit írtam.
2021. jún. 3. 16:39
 9/19 anonim ***** válasza:

Vagy nem érdekli, vagy pedig épp dolga van és nem tudja rögtön elolvasni.

Jó viszonyban vagytok egyébként?

Azért kérdezem, mert ez tényleg függ attól, hogy tényleg nem érdekli-e, amit írsz neki.

2021. jún. 3. 17:10
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy 2 napig annyi dolga van, hogy nem tudja elolvasni. Simán nem érdekli annyira, hogy megnyissa.

Hát a viszonyunk alakulóban van...

Nagyon kedves, már amikor hajlandó velem szóba állni.

Na mindegy, szerintem ezt el kell engednem.

2021. jún. 3. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!