Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook messenger mindig jól...

Facebook messenger mindig jól jelzi, hogy a másik elolvasta-e az üzenetet?

Figyelt kérdés
Annyira fura, hogy napokig azt jelzi, hogy kézbesítve, de nem jelenik meg az, hogy látta. Ennyire nem érdekelné, amit írtam? Választ nem feltétlen vártam, csak egy információt adtam át, de úgy tűnik, rá se nézett. Vagy elolvashatta úgy, hogy nem nyitotta meg? Inkább PC-n szoktam használni a Facebook-ot, telefonon nem ismerem annyira, hogy megy. Az előbb is zöld volt a karikája, de nem látta az üzenetet elvileg.

2021. jún. 3. 13:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is engedd el inkább, ha majd ő akar valamit, úgyis rád tud majd írni.
2021. jún. 3. 17:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak direkt olyan bővítmények (pl Unseen for Facebook) amikkel el lehet olvasni. Akármennyit. És azzal be lehet állítani hogy a másik félnél mit jelezzen (akár üres karikára is). Szóval a lényeg az hogy könnyen el lehet olvasni úgy, hogy a másik félnél meg tök mást jelez :)
2021. jún. 3. 18:24
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ!:) Megnéztem ezt az Unseen for Facebook-ot, ha jól értem, ezt okostelefonon nem lehet használni. Ő szerintem okostelefonon olvassa az üzeneteket és nem PC-n. Kivéve az enyémet, mert az enyémet még arról se.:D

Már kikupáltam magam, a repülő üzemmód jöhetne még szóba, de annak meg mi értelme van, hogy valaki 2 -3 napra repülő üzzemmódba vonul? Én voltam már olyan zombi, amikor napokra kikapcsoltam a telefont, de nem akkor, amikor vártam valaki fontostól üzenetet. Tehát nem vagyok fontos. Majd beletörődök, csak ne lenne olyan kedves máskor:(

2021. jún. 3. 18:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Van androidra is. Pár hónapja tuti fenn volt a play áruházba. De egyébként van nagyon sok más alkalmazás ami direkt erre való :D
2021. jún. 3. 18:49
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát akkor még van egy kis reményem, hogy én vagyok álmai nője.:D

Köszi mindenkinek! :)

2021. jún. 3. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
De ha elolvasná és érdekelné, amiket írsz neki, akkor nem így reagálna. Inkább hagynod kéne, ha te is látod, hogy nagyon nem reagál.
2021. jún. 3. 19:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Tudom, egyértelmű. Az a baj, hogy van köztünk egy fal. Ő azt hiszi, hogy foglalt vagyok. Na mindegy. Lehet, hogy akkor se érdekelném, ha tudná az igazat.
2021. jún. 3. 20:01
 18/19 A kérdező kommentje:

És ha külföldön van valaki, akkor van valami értelme repülő üzzemódba tenni a telefont arra az időre, amíg ott van? Nem tudom, külföldön van-e jelenleg, de elég mobilis.

Ez az utolsó kérdésem, befejeztem, megígérem.

2021. jún. 3. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
52%

Van egy csajszi akivel hát sokminden volt köztünk, kiment külföldre, de ugyan úgy beszélünk.

A napokban volt egy olyan eset hogy írtam neki, a messenger azt jelezte hogy 10 perce volt elérhető, de viszont azt mutatta hogy látta akkor mikor elküldtem.

De viszont utána ugyan úgy mutatta hogy már 20 perce volt elérhető. Szóval hiába "látta" attól nem lett elérhető.

A messenger össze vissza mutatja az elérhetőséget is. Ha pl netközelbe vagy akkor is elérhetőnek mutat, hiába nem léptél fel (velem már történt ilyen).

Egy olyan alkalmazást amit milliárdok használnak egy időben, sosem működik tökéletesen.

De pl ha repülő üzemmódban teszi a telefont, akkor úgy isnel tudja olvasni hogy neked nem mutatja hogy látta.

2021. jún. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!