Hány EMAIL címet használtok?
- Hány email címetek van?
- Van különféle célra szánt email címetek? Például van egy, ami a fő email, oda a fontos dolgokat, van egy másik, ami a játékokra és egyéb dolgokra való regisztrációhoz szükséges, és így tovább.
Hármat használok.
Céges - értelemszerű.
Spam - ezzel regisztrálok minden szarra
Normál - ezt használom a fontos dolgokra, és az előző miatt nincs tele spammel, csak a lényeggel.
Ketto.
Egyik privat a masik munkahelyi
4 saját tulajdonú emailem van, plusz kettő-három szokott lenni ami nem csak az enyém de nézni szoktam.
-Céges saját névre
-egyesületi saját névre (elég aktív szervező vagyok, plusz van vállalt tisztségem is, így sok hivatalos levelezésem van ezen is)
-privát, "hivatalos"
-privát, spamelős
a nem állandók pedig:
-egyesületi publikus info email
-céges publikus info email
-egyesületi, pozícióhoz kötődő email fiók
"Spam - ezzel regisztrálok minden szarra
Normál - ezt használom a fontos dolgokra, és az előző miatt nincs tele spammel, csak a lényeggel."
Milyen fontos dolgokra használod a normál email címedet? Mikre regisztrálsz?
"-privát, "hivatalos"
-privát, spamelős"
A hivatalos nálad mit takar?
Én is szeretnék új email címet csinálni, mert a mostani tele van mindennel.
"Milyen fontos dolgokra használod a normál email címedet? Mikre regisztrálsz?"
Olyan webáruházakra használom a "normál" címemet, amik nem fogják továbbadni még az email címemet sem, biztonsági szempontból jónak tartom, és gyakran tervezek rendelni onnan. Plusz ezt használom "hivatalos" helyekre, pl ügyfélkapu, amikor állást kerestem, szolgáltatóknál, stb.
A spam meg mehet az olyanokra, amiknek nem baj, ha jönnek a hírlevelei, hátha egynél többször is rendelek, illetve az olyan helyek, amikben kevésbé bízok, hogy nem adják ki (nem törik fel) az adataimat. Erre jönnek is a spamek szép számmal. De rá szoktam nézni, mert jön rá értelmes ajánlat is.
"Én is szeretnék új email címet csinálni, mert a mostani tele van mindennel."
A legtöbb regisztráció amúgy átvihető. Ingyenes, vagy olcsó szolgáltató meg van rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!