Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » G2a vásárlással volt gondotok?

MuSky kérdése:

G2a vásárlással volt gondotok?

Figyelt kérdés

Hogwarts Legacy deluxe-ot akarom ott megvenni ore-orderben.

Annyit vágok, hogy europe regiós kell, meg előre kiírja beváltható-e magyarországon.

Esetleg ha másokhoz képest nagyon olcsó 1-1 kód az gyanús vagy csak egy jó ajánlat?

2023. jan. 29. 20:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és pc-re steam kódot.
2023. jan. 29. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes vásárlás más, nem fogsz tudni általánosítani abból, hogy ha 5 válaszolónak eddig minden rendben volt, akkor majd a te vásárlásodra is ugyanaz igaz lesz. Általában vagy az esetek többségében nincs probléma, de amikor átvernek akkor sajnos átvernek. Ezen az sem segít, ha millió pozitív értékelése van az eladónak, ha ő is egy ellenőrizetlen vagy egyéb jogsértő forrásból szerezte be az általa jónak hitt kulcsot.
2023. jan. 29. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megvennéd talán érdemes körbenézni a gg.deals oldalon, ahol összegyűjtik, hogy egyes helyeken milyen árakon adják a játékot. Akár hivatalos bolt akár viszont eladó, mint a G2A.
2023. jan. 29. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

G2A-n kizárólag szürkepiaci kulcsokat árulnak. Semmi se biztos.

Anno 4-5 éve sokat vásároltam ott, aztán mikor egy fejlesztővel összehaverkodtam, rávilágított, hogy ezek a kulcsok 90%-ban "lopottak".

Nem szó szerint lopottak, de pl. az egyik játék amin Ő is dolgozott, a béta kulcsait árulták a G2A-n. Nyilván ők ebből egy forintot nem kapnak.

Na én azóta nem veszek semmi ilyen szürkepiaci játékkulcsot, mert nem fogom olyan magánemberek zsebét tömni.

Arról nem is beszélve, hogy bármikor visszahívhatják ezeket a kulcsokat, ha kiderül, hogy nem legálisan jutottak hozzá az eladók.

2023. jan. 29. 21:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Olyan nem lehet, hogy az orosz piacos alacsonyabb árakat használják ki valahogy?

Azt hallottam a steam ezt direkt tiltja de talán megoldják valahogy.

2023. jan. 29. 21:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Háw igen, így már 27 helyett 22 nem is annyira csábító ajánlat ha bármikor elveszhet utólag is.
2023. jan. 29. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal nem lehet trükközni, mert hiába csalsz VPN-nel és veszel orosz kulcsot, maga a kulcs orosz régiós marad amit csak orosz régiósnak tudsz eladni. Ha visszaváltasz a saját országodba (kikapcsolod a VPN-t), nem fog az orosz kulcs EU régióssá változni, így ilyenként eladni sem lehet.

Premier játéknál amúgy jó kérdés, hogy mégis mitől lenne olcsóbb, mikor mindenki ugyanabból a forrásból veszi meg ugyanazt a kulcsot, a kereslet pedig felfelé nyomja az árakat és nem le. Másrészt ha te megveszed 30 euróért, mégis miért adnád el bárkinek 25-ért, azon te fogsz bukni.

Ennek ellenére vannak olyan hivatalos kereskedő oldalak (pl. Humble Bundle) amik már egy kevés akciót rá tudnak rakni a premier játékokra is, ott szerintem a saját bevételüket fektetik be annak reményében, hogy a hozzájuk csatornázott látogató hátha újra ott akar vásárolni és később megtérül ez a kiadás.

2023. jan. 29. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Az eladó a lényeges, ha több ezer eladása van és így is 99% legalább a pozitív értékelése akkor nincs gond.
2023. jan. 29. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod megvenni G2A-n, ha Steam-en is ugyanolyan áron van?
2023. jan. 30. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!