Ha mindenki tudja hogy az olyan oldalak mint az nCore meg a többi torrentoldal illegális, vagy bármilyen más oldal, akkor hogyan nem kapcsolják le őket?
Beulsz egy moziba, az aramot hasznal, fent kell tartani a helyet, stb.
Amugy meg nem azt mondom, hogy nincs megkarositva a kiado, de mas jellegu a karositas. Mivel a kar abbol jon, hogy ez vagy az nem vette meg, nem abbol, hogy fizikailag kevesebb lett.
Regebben en amugy olyanokat hallottam mo-n legalis a film letoltes, mert az internet dijba benne van, Ez mondjuk valszeg hulyeseg, de azert meno lenne
Én tisztességes jó erkölcsű embernek tartom magam, de ncore-ozok és ha hiszitek, ha nem, még soha nem volt bűntudatom vagy lelkiismeretfurdalásom emiatt. Túlnyomó részt olyan tartalmakat töltök le amikért amúgy se fizetnék, megnézném a TV-be(aminek az előfizetése egybe van az internettel), a youtube-on vagy bármilyen ingyenes online-portálon.
könyv: olyan könyvek vannak fent amiket, ha akarnék se tudnék megvenni, mert nem árulják sehol.
zene: az álltalam kedvelt zenekarok legtöbbjének voltam már koncertjén és leszek is. A jegyárak álltalában drágábbak mint megvenni egy albumot(amit koncerten is megvehetek, de én álltalában pólót szoktam) és még a jelenlétemmel is megtisztelem az előadót.
film, sorozat: premier után kerül fel minden.
videójáték szoftver: nem egyezik meg a fizetős és az ingyen letölthető verzió, mivel ki vanak iktatva az online-funkciók.
Teném még hozzá az utóbbi kategóriához, hogy ezek világpiaci áron kerülnek forgalomba ami magyaroszágon 15-20000ft, az amerikában 40$. Jövedelmek arányában ami itt egy húzós kiadás, ott aprópénz.
egyesült államok, kanada és néhány nyugateurópai ország valóban betiltotta a toarentezést, de nekik van is pénzük ezeket a tartalmakat megvásárolni. magyarországon amíg saját felhsználásra töltöd le, legális. ami nálunk probléma jogilag, ha egy kocsmában odaadod a pultosnak a telefonod vagy egy pendrájvot, hogy rakja már be a te mp3 zenéidet, mivel az nyilvános hely meg is büntethetik őket érte. illetve ha egy barátodnak töltessz le filmet(nem valószínű, hogy feljelent miatta) és odaadod neki az gond, ha átviszed, hogy együtt nézétek meg az nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!