Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért fogynak a torrentoldalak...

Miért fogynak a torrentoldalak miért zárnak be mint a Popcorn Time is?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok torrent be zárt és elég kevés maradt, be zárt a bigtorrent is meg filmnézős oldal is filmes guru stb oldalak.

Nagyon meg lepődtem tegnap láttam a cikket hogy végleg bezárta kapuit:

[link]

[link]

Stremio-val is ez fog történni?

ZONA-val is?

Terrarium TV-el is?

[link]

Én szeretem közben tárolni a filmeket is itthon hogy örökké meglegyenek mert a Nertflix-hez hasonlok fizetősek letörlik őket.

Én sose akarok fizetni érte mint ő sem:

[link]

2022. jan. 7. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sok? Ez alig pár. Ráadásul még életemben nem is hallottam róluk. nagyon nagy, jelentőségteljes oldalak lehettek...
2022. jan. 7. 18:34
 2/11 A kérdező kommentje:

Sok akkor is, volt 50 db torrentoldalam ma már csak 20 elérhető. :(

Popcorn Time meg jó volt mert HD-ban adta a filmeket meg 3D-ben.

2022. jan. 7. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

1-2, ha nagyon muszáj akkor maximum 3 oldalról mindent elérsz (nCore + 1 tetszőleges nagyobb oldal amíg tiltva voltak az RTL releasek), amire csak szükséged van. Minél több ilyen névtelen szemétre vagy beregisztrálva, annál több spamet fogsz kapni, mert őket jobban érdekli a megszerzett adatod, mint hogy seedelsz-e.

Ráadásul minél kisebb egy oldal, annál gyérebb a tartalom, kevesebb az ember és a hajlandóság a seedelésre, utána pedig pénz a szerverre, ezek pedig természetszerűen megszűnnek idővel.

2022. jan. 7. 19:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Elég rosszul is eset hogy végleg bezárt még most is. :(

https://www.youtube.com/watch?v=PTbhVDWouxI

2022. jan. 7. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom nCore mellet milyen oldalak lennének jók, szerinted?

Van horror trackerem is mert imádom a horror és van rajta olyan ami nCore-n nincs rajta.

2022. jan. 7. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Én már semmi mást nem használok 10+ éve, csak nC. Még 3 tracker maradt a 2006/7-es antik regisztrációkból, ami mindig él: Diablo, Insane, Tvstore.
2022. jan. 7. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nevenincs, noname oldalak, ahová bekerülni sem lehet. Csodálod, hogy sorban szűnnek meg? Ilyen oldalra senkinek nincs kedve dolgoznia.
2022. jan. 8. 08:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődtél? Ezen én lepődök inkább meg, mert torrentezek de eddig nem hallottam róla. AZ 50db torrent oldalnak meg mi értelme? Elég pár darab. Ha 50 oldalon fent van ugyanaz és az összes letöltő is 50 felé osztódik, annak az a marha jó eredménye van hogy ötvenedszer annyian töltik fel a torrentet, vagyis alig tudod letölteni.

Ilyen noname fos oldalakat ne használj. Kell 1db nCore fiók, és elleszel vele.

2022. jan. 8. 12:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Sajnos vannak olyan horror filmek amik nincsenek fent nCore-n ezért kellet horror tracker és az Popcorn Time-n is fent volt meg Zona-án is fent van:

[link] itt lehet böngészőből is nézni nem muszáj a programja, van az, Az Altatódal ami szintén nincs fent 2017-es film.

Tudom most írjátok nem jó film ezért nincs fent stb.

2022. jan. 8. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen alig nézettek amik nem lesznek fent nCore-on, de ez a 2 példa fent van rarbg. Ezen 2db torrent oldalt használva még nem volt amit ne találtam volna meg.
2022. jan. 8. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!