Mennyire megbízható adatokat ad a gépigény.hu?
Szeretném kicsit fejleszteni a gépemet, mert a mostani gamingre közel használhatatlan és teljesen segghülye vagyok ezekhez a dolgokhoz és szeretném megtudni hogy ha például internetet találok jónak kinéző gpu-t és beírom pl a warzone gépigényéhez és azt írja hogy jó hozzá és high grafikán 60fps-t kihozza, akkor ez tényleg így van? Ezt azért kérdezem mert például amikor youtubeon utánanéztem több dolognak mindig amikor a warzonehoz viszonyítottak azt mondták hogy kell a 16gb ram de a gépigény.hu már 8gb rammal is teljesen jónak írja. Meg az amd a6-5400b proci egy 2012-es processzor de a gépigény.hu szerint jól viszi a mai játékok többségét is.
Ha a válasz az lesz hogy nem jól írja akkor pls mondjátok valamit hogy honnan tudom ezeket megnézni mert tényleg nem értek hozzá túlzottan.
Használhatatlan, minek után nem veszi figyelembe még azt sem, hogy a kérdéses processzor egy igen gyenge, 10 éves APU, 2 maggal.
Ha nem akarsz mellényúlni, akkor kérj meg egy hozzáértőt, hogy az igényeid és a pénztárcád alapján írjon össze neked egy teljes listát.
Nekem a mostani gépemben ezek vannak: amd a6-5400 processzor
Radeon hd 7540d videokártya
Összesen 8gb ram
Az nem kérdés hogy a videókártyát le kell cserélni mert ez használhatatlan. Én az 50k-100k kategóriában néztem az amd rx 580 8gb. A fő kérdésem az lenne hogy ez megfelelő e ebben a kategóriában és hogy a profit lecseréljem e és akkor mire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!