Mi az a Tor böngésző?
Jó lenne, ha akadna végre bárki is a válaszolók között, aki kiemelné a deep, és a darkweb közötti különbséget!
A TOR a deep-webek közül az Onion hálózati protokollt használja, mivel az a legelterjedtebb.
Konrétan olyan hogy darkweb, vagy sötét web, NEM LÉTEZIK.
A deepwebek azon részeit szokták így aposztrofálni, amelyeken illegális tevékenység folyik. Szubjektív megnevezés.
#10: Pont hogy nem.
Attól, hogy más protokollt használ, attól csak deep lenne.
#14-nek:
Ugyanazt mondod mint én, csak én az "aposztrofált" kifejezést használtam rá.
Kérdezőnek:
Figyelj!
Én gyorsan letöltöttem, és telepítettem a Brave-et. Először is kezdjük ott hogy a letöltési folyamatot mutató ablak teljes egészében a Chrome-é, majd a böngészés megkezdése előtt a GOOGLE kéri a különböző hozzájárulásaidat!
Takarítsd le ezt a Google szemetet a gépedről, és tedd fel a TOR-t, ha a deep-webet akarod használni! Eszedbe se jusson guglival kutakodni a deep-weben, mert már az IP címed alapján tudja hogy ki vagy, és menti a keresési előzményeidet, és még sok egyéb xarságot művel.
Nem tudom neked elmagyarázni. GOOGLE! deepweb böngésző?!
Öngyilkosság.
#15 nem a web sötét hanem te.
Egy ncore is már deep web-nek számít, mivel a keresőmotorok nem jelenítik meg a tartalmát. Nagyon röviden ezt jelenti a deep web, nem pedig azokat az ökörségeket amiket leírtál. Miért beszélsz akkor ostobaságokat? Talán mert fogalmad sincsen a témáról, csak találtál pár .onion linket ami illegális oldalakra irányított? És a mai napig rendszeresen látogatod ezeket az illegális oldalakat?
A Tor használata meg csak akkor indokolt, ha .onion oldalakat akar valaki böngészni.
Arról nem is beszélve, hogy a Tor böngészőn belül is vannak beállítások amiket eszközölni kell, ha valaki 100% "láthatatlanságot" akar. Ezt a laikus Tor felhasználók 99%-a soha nem végzi el.
(nem kérek reagálást semmire)
Ismét #16-nak:
Kicsit részletesebben:
"A Tor használata meg csak akkor indokolt, ha .onion oldalakat akar valaki böngészni."
De okos vagy! De mintha már ezt én is mondtam volna, #12-ként:
"A TOR a deep-webek közül az Onion hálózati protokollt használja, mivel az a legelterjedtebb."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!