Szerinted jobb lenne, ha a "listázó" oldalakon (mint pl. itt a kategóriák) lévő találatok alapból új fülön nyílnának meg?
Figyelt kérdés
A Google-ön ezt pl. be lehet állítani. Persze lehet mondani, hogy egy plusz kattintás nem olyan fárasztó, csakhogy érintőképernyőn már sokkal kényelmetlenebb. De ott van az összes többi, pl. webáruházak, hírportálok, stb. Lehet jönni kiegészítőkkel is, de mobilos böngészőkkel azok sem működnek. Én támogatnám ennek elterjesztését, mint a "reszponzív" ("mobile first") dizájnét. Talán 1-2 év alatt át lehetne állni.2023. jan. 17. 09:11
1/4 anonim válasza:
Nem, mert nem feltétlen van mindig szükség új fülre.
2/4 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem a sok megnyitott ablakot.
3/4 anonim válasza:
Nincs plusz kattintás, görgővel kattintva új lapon nyílik meg.
A telefont meg semmiképp nem akarom 80 oldallal kínozni.
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Jogos, főleg hogy én is így szoktam, de a megnyitott lapokat be is lehet zárni, nem lenne több nyitva.
2023. jan. 17. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!