Gáz dolog, ha Facebookon törlöm az ismerőseim közül azokat az ismerőseimet, akik időközben meghaltak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 17:08
11/11 anonim válasza:
Hát ezen már én is gondoltam.
Elég fura, mikor jön egy üzenet, hogy XY-nak aki már nem is él, születésnapja lesz. Az még gázabb, mikor mások, akik nem tudják, hogy már nem él az illető, gratulálnak neki.
Én részben ezért le is vettem a születésnapomat, hogy ne küldözgessen a facebook mindenkinek üzenetet róla. Aki ténylegesen személyesen is ismer, az úgyis felköszönt. Akit meg 20 éve láttam utoljára és akkor is csak futólag találkoztunk, az ne irogasson nekem kötelességből!
Visszatérve, szerencsére olyan nagyon sok ismerősöm nincs fent, aki már nem él. Őket nem töröltem. Inkább csak emlékből, hogy emlékezzek, hogy valaha ismertem őt. Legyen róla legalább egy fotóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!