Facebookon ha megjelenik ez a kötelező timeline dolog, hogy tudom újra letiltani h ne lássák az ismerőseimet mint eddig?
Sehogy? Biztosan?
Kattints a barátaidra, aztán jobbra fent a Szerkeszt(edit) gombra. Majd a kis fogaskerékre kattintva beállíthatod a láthatóságot.
A közös ismerősök mindig látszódni fognak, ha olyan ismeretlen nézi az adatlapod akivel van közös ismerősötök.
A sok egyforma idővonalas kérdés miatt átugrottam a lényegi rész, másra válaszoltam mint amire gondolsz.
Bocs, átírom:
Az ismerősök mutatását most az Adatlap szerkesztéséből éred el. Idővonal esetén a Névjegy menüből lehet kiválasztani, és onnan már módosítható. Kicsit hosszabb útvonalnál az is működik, amit a második ír.
Több, mint 900 millió profil van. Ezeknek az átállítása még akkor is hónapokba telik, ha másodpercenként 10 profil újul meg.
A nagy mennyiség miatt van aki egészen korán, míg mások hónapokkal később kapják meg. Sokszor fordul elő olyan, hogy van akinek már 3 újítással frissebb profilja van, míg másnak még egy egészen régi, mert hozzá nem jutott el az automatikus frissítés.
Olyan viszont nincs, hogy páran megkapják, míg mások nem. Idővel mindenkinek átáll a profilja, ami ellene nem lehet mit tenni, mert felhasználóként te azt használod amit ők mondanak. Ezt a szerződésekben is le szokták írni, hogy ha nem értesz egyet valamilyen módosítással, akkor szabadon törölheted magad a rendszerből. Viszont a további használattal elfogadod a módosításokat, és ellene panasszal nem élhetsz (legfeljebb fejlesztési tippet adhatsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!