Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan oldal, ahol...

Létezik olyan oldal, ahol saját részre lehet adománygyűjtést indítani?

Figyelt kérdés
28 éves egyedülálló anya vagyok és kissé összegyűltek a kiadásaim és nem tudom befizetni az albérletet és a számlákkal is megcsúsztam. Hogy tudnék azonnal pénzt szerezni úgy, hogy ne kelljen szèt tenni a lábam már bocsánat. Kölcsönkèrèssel nem jártam sikerrel.
2023. jan. 11. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Facebook poszt a megfelelő csoportokban?

Ezzel csak az a baj, hogy sok a kamus, így eléggé bizalmatlanok az emberek.

2023. jan. 11. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok álláskereső csoport van, ott nézz körül.
2023. jan. 11. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Onlyfans. Szét kell tenni, de legalább nincs fizikai kontaktus másokkal, csak képeket és videókat árulsz.

Ha lenne ilyen működő adománygyűjtő oldal, akkor már most jelentkezne rá 10 millió magyar, hogy legyenek már szívesek mások eltartani őket.

Amiből pénzt lehet csinálni, az a saját képességed amire másoknak igénye lehet. Ha ez szellemi tudás akkor az, ha csak a testiség marad, akkor az. Ingyen pénz és passzív jövedelem a semmire nem jön sajnálat alapon (sem), mert ha ez kivitelezhető lenne, hülye lenne bárki elmenni dolgozni.

2023. jan. 11. 09:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem is gondoltam, hogy bárki eltartson, hanem hogy az elmaradt lakbért tudjam befizetni.
2023. jan. 11. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!