Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet az ilyen embert...

Hogy lehet az ilyen embert törölni facebookról?

Figyelt kérdés
Rámegyek a messenger adatlapjara azt irja ki ismerősöm volt, az idmerősök listajaban rákeresek facebooon, vagy csak simán rákeresek, nem adja ki a profilt, de a történeteimet simán megtudja nézni, és még a neve is ott van.
2023. jan. 7. 00:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Messenger névjegyzékben lehet tiltani a profilját.
2023. jan. 7. 01:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Facebook-on, beállításokban a "letiltott felhasználók lapon is lehet keresni... Keress ott rá és tiltsd.
2023. jan. 7. 01:42
 3/10 anonim ***** válasza:

#2:

A block oldalon csak az ismerősök között lehet keresni.

2023. jan. 7. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ott is kiad minden profilt, ha valaki tiltott és nem az ismerősöm, a blokkoltaknál a keresésben kiadja és én is tilthatom.
2023. jan. 7. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet fb nélkül van csak messengere. Tehát az fb részét deaktiválta. Ahogy írják a messengerben attól még tilthatod..
2023. jan. 7. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges deaktiválni FB profilb és csak Messenger-t használni? (ez a lehetőség engem is érdekelne)
2023. jan. 7. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen # 6

Pl kezd el profil törlését

[link]

Itt válaszd ki a:

"A Messenger további használatához a törlés helyett inkább függeszd fel a fiókodat."

Válassz ki valamit a listából és ennyi

2023. jan. 7. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez a link az amit a 7-es válaszban akartam

[link]

2023. jan. 7. 09:13
 9/10 A kérdező kommentje:
És most már nem látja a történeteimet se? Mert a mostani törtenetemnél még ott a neve.
2023. jan. 7. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Elvileg el kellett volna tűnnie. Nem tudsz valahol rámenni a nevére hogy kidob-e valamilyen FB profilt? (Mert ott lenne az üzenetek alatt 3 pont amire rákattintva tudnád végleg tiltani).
2023. jan. 7. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!