Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Februártól itt a Skyshowtime,...

Februártól itt a Skyshowtime, várod már? Szerinted mennyibe fog kerülni és milyen jellegű tartalmak lesznek fent?

Figyelt kérdés
Ez olyan mint a Netflix vagy Disney+ esetleg HBO, novemberben olvastam februártól Magyarországon is elérhető lesz

2023. jan. 2. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Eggyel több érv hogy ne fizessek elő, majd térjünk vissza a streamingra ha nem 22 szolgáltatónál lesznek szétszórva a dolgok amikből 1-1 érdekelne, addig meg amrad a másik megoldás.
2023. jan. 2. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
nem hallottam róla de nem is érdekel :)
2023. jan. 3. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Én már nagyon várom. Kíváncsi vagyok mit tud nyújtani. A stúdiók alapján nagyon ígéretes.

[link]

Ezek várható sorozatok, nekem bejön. Mindenképp előfizetek egy hónapra.

Elvileg február 14-én érkezik 4 eurós havidíjjal, a korábban regisztráló felhasználóknak csak 2 euróért. Szerintem abszolút versenyképes.

Remélem lesz sok szinkronos tartalom is, különben ugyanolyan olcsó, de használhatatlan platform lesz, mint a Prime Video.

2023. jan. 4. 03:31
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

1 és 2# Ha úgy gondolkozna mindenki mint ti is, akkor nem lenne semmilyen tartalom, szinkron sem, ezt meg kell már érteni végre mindenkinek.

Netflix, Disney+ , HBO max ami hamarosan a Discoveryvel egyesül, és a Skyshowtime, , ez a 4 szolgáltatás bőven lefedi, sokkal olcsóbb egy hagyományos tv, illetve , kb annyiért, mint ha elmennénk ketten a moziba havi egyszer.

2023. jan. 4. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó, majd térjünk rá vissza ha nem fejőstehén stílusban ömlesztenék a tartalmat.
2023. jan. 4. 14:29
 6/7 Szirty ***** válasza:

"Ha úgy gondolkozna mindenki mint ti is, akkor nem lenne semmilyen tartalom, szinkron sem, ezt meg kell már érteni végre mindenkinek."

Pedig engem sem érdekel.

Akkor most miattam kevesebb tartalom van és kevesebb szinkron?

De a fentiek miatt az sem érdekel. Most mit csináljak?

2023. jan. 6. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

„ 1 és 2# Ha úgy gondolkozna mindenki mint ti is, akkor nem lenne semmilyen tartalom, szinkron sem, ezt meg kell már érteni végre mindenkinek.“

nCore mellett havonta kétszer megyek moziba:D (volt már hogy majdnem negyvenszer voltam, de rekord év volt). Ráadásul sokszor nem csak egymagam. Szóval a filmesek konyhájára kicsit több pénzt hozok, mint a Netflix előfizetgetés.

2023. jan. 10. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!