Miért nem kapom meg gmail-re a leveleket?
Figyelt kérdés
Gmail-es címmel regisztráltam facebookra, de nem kaptam meg a regisztrációs levelet 3 nap alatt se. Utána a másik (citromail-es) e-mail címemről küldtem magamnak egy levelet próbára, és azt sem kaptam meg. Miért? Másnak is volt ilyen tapasztalata?2010. okt. 2. 12:35
11/11 Lilith77 válasza:
Nálam is ez volt a hiba sokáig, de sikerült megoldanom a dolgot. A szűrő beállításait kell megnézni nem-e blokkolja valami a leveleket. Ha nem ez a hiba, akkor valószínűleg a szgépen lévő vírusirtó program blokkolja(nálam ez volt, kikapcsoltam azóta minden levél megérkezik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!