Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem kapom meg gmail-re...

Miért nem kapom meg gmail-re a leveleket?

Figyelt kérdés
Gmail-es címmel regisztráltam facebookra, de nem kaptam meg a regisztrációs levelet 3 nap alatt se. Utána a másik (citromail-es) e-mail címemről küldtem magamnak egy levelet próbára, és azt sem kaptam meg. Miért? Másnak is volt ilyen tapasztalata?
2010. okt. 2. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem minden levél megérkezik:O De a sz@rpofára még jó, hogy nem kaptál levelet, nem veszítesz vele sokat:D
2010. okt. 2. 12:47
 2/11 anonim ***** válasza:
a Spam-ok között keresd, alapból oda szórja, JOGOSAN! a Facebook-ról érkező üzeneteket...
2010. okt. 2. 18:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Ott sincs, és más leveleket se kapok meg!
2010. okt. 3. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben nem a Gmail a ludas .
2010. okt. 16. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen védelmi rendszer van a gépeden? Olyan, amelyikben van emailszűrő? Úgy van beállítva, hogy törölje a spamokat? Akkor a Facebook eleve gyanús neki, élből törli. Az viszont elképzelhető, hogy a Facebook szervere szerint fertőzött a géped, akkor nem enged regisztrálni.
2010. okt. 16. 10:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de tekintsünk el most a facebook-tól, mert más leveleket se kapok meg! Kb. 1 hónapja van gmail fiókom, és csak az a 3 levelem van, amit regisztráláskor kaptam. Pedig azóta már nem 1 levelet küldtek nekem, és küédtem magamnak!
2010. okt. 16. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Webesen (böngészőből) használod? A [link] biztonsági belépést használd. Nem fér hozzá a postafiókjához? Erre kattints rá, alul van a problémamegoldó. Valószínűleg netkávézóban vagy más nyilvános helyen megjegyeztetted az email-címedet és feltörték a postafiókodat. Cseréld le a jelszavadat.
2010. okt. 16. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Aki küldi neked kap valami hibaüzenetet, vagy nem?
2010. okt. 16. 12:06
 9/11 A kérdező kommentje:

A problémamegoldóval sem sikerült. Nem valószínű, hogy feltörték, csak itthol netezek.

A küldő sem kap semmilyen hibaüzenetet.

2010. okt. 16. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet .hu -t írtál a .com helyett.

Velem is meg szokott esni.

2010. okt. 16. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!