Mit tegyek szerintetek a régi facebook beszélgetésekkel? Visszatekerve van vagy 2000 chat. Van, hogy értelmes beszélgetések akadtak félbe. Mégsem tudom egyszerre az összeset elővenni és rendezni sem tudom őket mert csak ez a végtelen letekerés van.
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 12:31
1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon idegesítő, hogy társadalmilag és az én életemben gyémántot érő egyenesen real-life hoz köthető dolgok akadtak fent egy ilyen végtelenített gagyi listán. Hogyan lehetne ezeket rendszerezni? Pl a filejaimat könnyedén csoportba szedem, de a beszélgetéseket nem tudom mihez kötni.
Van egy végtelenített teljesen random és kevert lista és cső. ennyi. kezdj vele valamit. Általában az ember az utolsó 10 emberrel beszélget kb.
2023. jan. 1. 12:33
2/3 anonim válasza:
Nem értem a problémádat.
Ott vannak, ha valamelyiket elő akarod keresni, akkor rákeresel a partner nevére vagy kulcsszavakra, és kidobja a beszélgetést. Mi kell ennél több?
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem elég. De tudom, hogy nincs rá megoldás. Maximum az, hogy kiszedegetem külön az url-eket és úgy rendszerezem magamnak.
2023. jan. 1. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!