A Citromail regisztráció miért kéri végtelen ciklusban az adatokat?
Figyelt kérdés
Létre akarok hozni egy Citromail fiókot, de a [link] honlapon akárhányszor kitöltöm az összes mezőt, s rámegyek a 'regisztrálok'-ra, mindig visszamegy a lap tetejére.2021. okt. 4. 21:21
1/5 anonim válasza:
Lehet ez is ezzel a ami esti internet gubanccal kapcsolatos, bár annyit még meg elhet próbálni ha tiltva vannak a sütik vagy reklámblokkolót használsz, az bekavarhatja.
2/5 anonim válasza:
Mert egy nagyszerűen karbantartott rendszerről van szó.
Ja, bocs, mégsem...
Komolyra fordítva a szót: valószínűleg elszúrtak valamit, és tojnak rá magasról.
(Bár azért egy próbát tennék más böngészőből is, hátha csak valami inkompatibilitási probléma...)
3/5 anonim válasza:
Én szombaton szerettem volna fiókot regisztrálni ott, ugyanez volt amit leírsz. Hagytam is a francba.
4/5 anonim válasza:
Teljesen komolyan kérdezem: miért használ / akar használni citromailt valaki?
Rendes emailnek ott a gmail, az outlook, a yahoo meg a tudja franc még mi.
Ha eldobható email kell, akkor meg abból is több féle van neten. Rá kell keresni hogy "10 minute mail" aztán dob egy csomót.
5/5 anonim válasza:
De egyáltalán miért akarsz Citromail regisztrációt csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!