Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha myVIP-en feliratkoztam az...

Ha myVIP-en feliratkoztam az egyik suliba (a suli rovatban), akkor utána törölhetem onnan a tagságomat?

Figyelt kérdés
és ha igen, hogyan?
2010. okt. 1. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

mivan?:D lehet már azért mert este van, de én most ezt nagyon nem értem. csak én vagy más se? kérdező légyszíves bővebben mond már el, hogy hova iratkoztál fel myvip-en belül?

nemtom de én valahogy többszöri elolvasásra úgy gondolom, hogy te regisztráltál myvipre és törölni akarod magad. de azt nem csak arról a gépről tudod megcsinálni amelyiken felmentél, hanem otthon is törölheted magad.

2010. okt. 4. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:

szóval amikor bejelentkezek akkor a kezdőlapon megjelenik az a címsor, hogy KEZDŐLAP ISMERŐSÖK ADATLAPOM stb. és ott van egy ilyen, hogy SULI

ha arra rákattintok, elkezdem beírni a suli nevét, és rákattintok a listán a sulimra. ezután megkérdezi, melyik évfolyamba járok, azt is kiválasztom, hogy pl. 2010/2011 évfolyam aztán megkérdezi, hogy melyik osztályba járok pl. D osztály. ott is kiválasztom az osztályt, és akkor alul rá lehet kattintani arra, hogy csatlakozom

az érdekel, hogyha itt csatlakozom, akkor utána ezt a csatlakozást törölhetem-e valamilyen módon?

(ezt azok tudják gondolom, akik már csatlakoztak vmelyik sulihoz)

remélem, így könnyebb megérteni, hogy mit is akarok ;)

2010. okt. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!