Benyovszky Oszkár kérdése:
Tinderen lehet ismerkedni, vagy ez is egy lehúzós oldal?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 11:29
1/8 A kérdező kommentje:
Előfizetés nélkül lehet boldogulni ezen vagy a badoo-n?
2022. dec. 24. 11:32
2/8 anonim válasza:
Férfiként? Túl sok esélyed nincsen kivétel, ha bárki és bármi szóba jöhet.
3/8 A kérdező kommentje:
Csodálatos.
2022. dec. 24. 11:54
4/8 anonim válasza:
De figyelj, próbáld ki, az idődön kívül többet nem veszítesz...
Csak ne fűzzél nagy reményeket, én kipróbáltam mind a 2-t premiumba, úgy is esélytelen a dolog.
5/8 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm a badoo-n jött össze a feleségével.
2022. dec. 24. 16:31
7/8 anonim válasza:
Ismerősöd biztos kitűnt valamivel a tömegből: jó duma, jó anyagi helyzet esetleges szexi külső megjelenés. Ezek kellenek a mai lányoknak a rosszfiú aki párszor nagyképű de emellett beválalós mert a hétköznapi melós ember már kezd a divatból egyre jobban kimenni. Fashion, travel, modellkedés ez kell a mai lányoknak meg ugye a médiában is ezeket látják de a pasik sem kivételek ezalól. Ha te átlagos gyári vagy konyhai melós vagy akkor a nőkből a legalja fog jutni de már a legalja is eléggé válogatós lett, sok ilyen nő már modell csajnak képzeli magát miközben külső meg az egzisztencia sehol!
8/8 anonim válasza:
De leírom a lényeget kérdező mert most az ismerősödhöz és a mai nőkhöz viszonyítottam az internetes társkeresést. Ne fűzz hozzá nagy reményeket de ki lehet próbálni. Ha elő is fizetsz és nem lesz semmi legalább 3 hónapig akkor mondd le és töröld a rákba az appot és próbáld meg élőben az ismerkedést. Ez az amit tehetsz! Én is 2 éve lassan 3 éve használom ezeket és 1 kezem sok lenne ahhoz hogy megszámoljam rajta mennyi randi és találkozó volt. Szégyen ha hétköznapi ember vagy akkor neked már nem jár a nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!