Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MediaFire 10 GB-t add most...

MediaFire 10 GB-t add most ingyen vagy 50 GB-t?

Figyelt kérdés

10 GB ingyenes / fájlonként legfeljebb 4 GB

Akár 50 GB szabad hely felhasználásával a MediaFire segítségével biztonsági másolatot készíthet az összes fontos fájlról –, még a nem túl fontos fájlokról is.

Mennyire biztonságos ez a felhő?

Vagy a Box?

De erről nem tudom mennyi az ingyenes tárhelye nem találom sehol.

2022. dec. 24. 00:28
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Azt is olvastam hogy összeomlik a Mega alkalmazása stb rossz dolgokat olvasok róla pl ilyent is:

Retenetesen Pipa vagyok. 50 Gb. igért tárhely 16,5 GB zárolva és ha nem fizetsz nem tudsz megnyitni,nem tudsz letölteni ,sőt még törölni sem hogy 15 Gb. alá essen a feltöltött anyag.Erre csak azt tudom mondani a jó édes ........... annyokat. Ez a MEGA átverése . feltöltesz és aztán zárolja,hogy ne tudd nézni vagy letölteni csak akkor ha előfizetsz.

A feltöltött fájlaim nagy része csak úgy eltűnt, egy része pedig megmaradt. Nem tudom mi alapján szelektálták, de oda a fél életem, ami képekben meg volt örökítve. Nem biztonsàgos és végképp nem megbízható!!!!

2023. jan. 29. 17:20
 22/38 anonim ***** válasza:

Magamat tudom ismételni Google One előfizetőként, mellette egyetemi dolgokra Microsoft O365 iskolai előfizetésen keresztül 1TB OneDrive-ot is használva. Soha, egyszer sem omlott össze egyik sem.

Az ingyenes Google Drive 15gb-ot ad, a MS Onedrive asszem 5gb-ot.

M

2023. jan. 29. 17:47
 23/38 A kérdező kommentje:

Lehet jobban járnák azzal amit mondtál utolsó, mert itt elég csúnyát írtak róla:

Nem biztonságos. Feltörték a fiókom, file-jamiat ellopták, mega Support nem segít mert nem fizetős felhasználó vagyok. NEM AJÁNLOM Not safe to use. My account was hacked, my files was stolen, and mega Support doesn't help to restore my data, because i am a free account user only. I do not recommend mega.

Csak nem tudom miért kell az embereket be csapni hogy ennyit ad aztán elveszik az adatok hiába tettek meg érte semmit barátokat hívtak több helyért.

Ha 20 GB add akkor legalább lehessen normálisan használni mint pl: YouTube korlátlanul tudok feltölteni plusz ott a Google Drive 15 GB plusz Xiaomi telefonomon korlátlan Google Fótok a tárhelyem mert Google Pixel 2 rendszer van rajta.

De szeretnék azért pár filmet is felrakni privátba rájuk amik nagyon a kedvenceim és minden hol elérhető legyen telon stb.

2023. jan. 29. 18:30
 24/38 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom a Google mikor törli a korlátlan fotók tárhelyét a saját Google Pixel készülékein, szerintetek?
2023. jan. 29. 19:32
 25/38 anonim ***** válasza:

Ha törli is bármikor, a jelenlegi képeid nem fognak foglalni a 15gb-ból.

Olyan mintha az utolsó korlátlan tárhelyre mentett képtől számítódna a 15gb, szóval nem fog random eltűnni a képeid egy része ha előfordulna ilyen lifetime korlátlan tárhely törlés.

M

2023. jan. 29. 19:42
 26/38 A kérdező kommentje:

Ha jól értem ha még is törölné a Google a korlátlan tárhelyet és én nem használtam el a 15 GB-ból semmit akkor a régi képek meg maradnak de ha újat töltenék akkor mát 15 GB-ba bele számolná de a régieket elérem mindig is?

Akkor a Mega-t már nem ajánljátok ezek után?

PCloud tárhelyet se ajánlod?

2023. jan. 29. 21:30
 27/38 A kérdező kommentje:
Sync.com-ról vélemény?
2023. jan. 29. 21:35
 28/38 anonim ***** válasza:

"Akkor a Mega-t már nem ajánljátok ezek után?"

Miért nem ajánlanánk? Mert olvastál valahol valamilyen alá nem támasztott állítást? Ki tudja, hogy az a valaki kinek fecsegte el a jelszavát, milyen agyonwarezolt szoftvereket használt, miért nem használt lokális példányt a fontos fájlaiból, stb...

"PCloud tárhelyet se ajánlod?"

Európai cég van mögötte, nagyobb eséllyel tudsz ügyet intézni velük.

De még egyszer: minden fontos állományodról legyen minimum kettő lokális meghajtón (például külső merevlemezen) biztonsági mentésed, és csak ezeken felül a felhőtárhelyen - de ott mindenképpen végponttól-végpontig titkosított formában.

2023. jan. 29. 21:39
 29/38 A kérdező kommentje:

"Miért nem ajánlanánk? Mert olvastál valahol valamilyen alá nem támasztott állítást? Ki tudja, hogy az a valaki kinek fecsegte el a jelszavát, milyen agyonwarezolt szoftvereket használt, miért nem használt lokális példányt a fontos fájlaiból, stb..."

Igen, mert ahol jókat írnak máshol itt a fóromon leszólják pl ezt a kettőt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Windows frissítések sok kárt tudnak okozni akár törölni adatokat a gépről lassítani a rendszert stb, másnak is tele van vele a micsodája facebook windows csoportba írta és ezt a rendszert ajánlotta

ezzel meg kis pénzt lehet keresni és ha többször kifizet össze jöhet 20 ezer ft is és a mondás jobb mint a semmi:

Csak példaként hoztam fel.

2023. jan. 29. 22:20
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, mert ahol jókat írnak máshol itt a fóromon leszólják pl ezt a kettőt:"

A ReviOS-t persze hogy "leszólják" - teljesen jogosan! - mert egy zárt forráskódú rendszerben ellenőrizetlen módon, nem leinformálható valakik berhelnek (ami ráadásként még szerződésszegés) ellenőrizhetetlen módon (zárt forráskód, 3. szakmai fél auditálása nélkül) valamit, aminek biztonságossága kétséges.

Hasonló érvényes a Honeygainre, Earnappra meg az összes MLM-es ingyen pénzt kecsegtető alkalmazásra.

2023. jan. 29. 23:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!