MediaFire 10 GB-t add most ingyen vagy 50 GB-t?
10 GB ingyenes / fájlonként legfeljebb 4 GB
Akár 50 GB szabad hely felhasználásával a MediaFire segítségével biztonsági másolatot készíthet az összes fontos fájlról –, még a nem túl fontos fájlokról is.
Mennyire biztonságos ez a felhő?
Vagy a Box?
De erről nem tudom mennyi az ingyenes tárhelye nem találom sehol.
Akkor szerinted mi a jó választás? :D
Nyilván, saját NAS meg külső winyók tömkelege, szerintem is, én is azt használok azt is de ezek jelen esetben nem tűnnek ésszerű megoldásnak.
Az USA-ra mutogatás megy megintcsak, amit próbáltam ignorálni, de valamiért még mindig hamarabb adják oda az emberek nekik az adataikat mint keleti "barátainknak" (akiknek igazából nincs is megfelelő cloud platformuk ami elterjedt de ez most mindegy is).
"Akkor szerinted mi a jó választás? :D"
Az amit írsz: "saját NAS meg külső winyók tömkelege". Ha felhőtárhelyet használnál, olyat használj, ami alapból ad végponttól-végpontig tartó titkosítást, vagy tudsz rá alkalmazni külön.
#13: "olyat használj, ami alapból ad végponttól-végpontig tartó titkosítást, vagy tudsz rá alkalmazni külön"
Melyik ad alapból? A Mega.
Hogyan tudsz külön titkosítást alkalmazni?
Vagy fájltitkosító programot használsz - mint például:
* [link]
* [link]
vagy titkosítást ismerő archiválószoftvert - mint például:
* [link]
* [link]
vagy vannak bizonyos felhőtárhelyeken alkalmazható, röptében titkosító megoldások:
* [link]
* [link]
Azt látom hogy durván rá vagy ugorva erre a "minél többet ingyen" témára :D
Mennyi tárhelyre lenne szükséged, amit felhőben ki tudsz használni?
Értem én hogy "minél többre, és persze ingyen", de tedd a szívedre a kezed és gondolj bele ténylegesen hogy mennyi az amit fel fogsz használni :)
Csomó ismerősöm van aki konkrétan NAS-ra is képes volt beruházni hogy "majd neki lesz 2TB tárhely 0-24 amin majd a képei meg a filmei lesznek", aztán azóta is mindössze 40gb-ot használ a 2tb-jából, cserébe kidobott 150ezer forintot a teljes setupra.
Kicsit számold össze hogy mi az az adatmennyiség amit most egy felhőbe raknál, és nézd meg hogy kb mennyi idő alatt lett meg ez a mennyiség (arányosan leosztva, hónapokra vagy évekre).
Ha most összesen van 1-2 év alatt 10gb képed, dokumentumokc akkor abszolute fölösleges az 1TB, de még csak a 100gb is aligha, mert ilyen tempóval azt is csak 10 év alatt tudnád megtölteni.
M
"Mennyi tárhelyre lenne szükséged, amit felhőben ki tudsz használni?"
2GB-20GB között minimum legyen.
Megát olvasom a véleményeket Google Playen egyiket be másolom ide:
Miért kényszerít arra hogy a személyes adataimat amit ingyen tölthettem fel csak pénzért érhetem el ha előfizetek?? ez csalás, adathalászat és bűncselekmény!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!