Valaki mostanában facebookon kb December 19.óta hogy egyre több bug van?
Sziasztok ( Egyenlőre én nem tapasztaltam) de mostanában nem tapasztalt valaki December 19 óta hogy egyre több furcsaság van a Facebookon, 19-én sok embernek zárolták a fiókját, ugyan abban az időpontban, és érdekesség hogy nem is sértetettek alapelvet a facen, és nem sokan hozták vissza profiljukat, újatt csináltak, másik itt a gyakoriban is pl egy srác messengerét 3 napra letiltották miszerint valamilyen gyerek szabályzatot sértett holott állítása szerint nem is küldött ilyet, illetve illetve ez a jelenség sokaknak pont tegnap este óta nem tudnak küldeni üzit, 3 napra tiltva vannak. és pont most karácsony előtt jönnek elő ezek a bugos dolgok.
Itt a tegnapi kérdező kérdése: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Igazi kérdés az, hogy valaki tapasztalja vagy tapasztalt Face bug jelenséget, és mit lehet tenni, ha nálam is bekövetkezne a dolog?
Engem is, többek között azért, mert azt merészeltem írni egy hozzászólásban, hogy "Köszönöm!"
ID feltöltés kizárva, ilyet nem kérhetnek, Kanadában pl.illegális.
December 19 óta zárolva van a fiókom "szokatlan tevékenység" miatt a "saját védelmem érdekében"..
Egy lehetőségem van, hogy unlockoljam, hogy jelentkezek be olyan készülékről, amit korábban is használtam... 5 éve ugyan arról a telefonról lépek be!
Amúgy a legnagyobb bug az egész facebookban, hogy nincs élő support akinek írni lehetne, na meg eléggé nagyképű dolog is azt feltételezni, hogy a súgóban leírt hibákon kívül más hibával nem találkozhat az ember...
A legnagyobb bug a facebookban, hogy létezik.
A második legnagyobb, hogy a temérdek hiba és biztonsági probléma ellenére is milliárdos felhasználói táborral rendelkezik.
Ha valaki szeretné jelezni a facebooknak, hogy nem tud bejelentkezni az privátba küldje el NEKEM a nevét, és az e-mail címét, amivel regisztrált.
Van egy tervem, hogy a facebook algoritmust kihasználva hogyan jelentsem a hibát a maradék élő dolgozó számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!