Pár éve még sokkal több lájk érkezett Facebookon a képeimre, mostanában viszont örülök, ha 10-20 ismerősömtől kapok valami reakciót. Ez mitől lehet?
Mielőtt bárki ezt feltételezné: Nem ekörül forog az életem, nem egy unatkozó tinike vagyok, akinek az a mérce, hogy minél többen kedveljék a csücsörítő képét, csupán kíváncsi vagyok, miért lehet ez.
Kb. ugyanannyira vagyok aktív Facebookon ilyen téren, mint 6 éve, évente csupán pár alkalommal újítok be valami profilképpel vagy egyéb alkotással.
6-4 éve még 80-120 lájk érkezett a képeimre.
Azóta több ismerősöm is lett. Ráadásul a pandémia miatt úgy látom, jóval többen érnek rá a Facebookon lógni, lájkolgatni, fotelharcoskodni. Nem tudom, mi történt. Lehetéges, hogy változott az algoritmus, és már csak pár random embernek dobálja ki a bejegyzéseimet?
Az utóbbi egy évben is a “leglájkoltabb” képem is max. 30 reakcióval büszkélkedik, de lehet, hogy még ezzel is sokat mondtam. 😅
Valószínűtlen, hogy pár év alatt ennyien megutáltak volna. 😂
Más is tapasztalt ilyet?
1. Az emberek hagyják ott a FB-ot.
2. Akinek van,az egyre jobban lexarja a kiírtakat és nem reagál semmire (kiöregedett,nem releváns a személy és a tartalom számára).
3. Megunták,csak a Messenger miatt van fiókjuk.
Nekem is a mostani profilom senki nem jelöli be (még a közvetlen kollégáim,régi ismerősök se,pedig van egy csomó közös ismerős).
Az ész nélküli jelölgetés korszaka lejárt (mint volt a MyVIP és IWIW valamikor).
Az emberek úgy vannak vele,mint én.
Ha akar valamit,majd bejelöl,vagy küld üzit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!