Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért magas a feltöltési...

Miért magas a feltöltési késleltetésem?

Figyelt kérdés

Tiszteletem!

Az lenne a problémám,hogy amikor online játékokkal játszom, akkor elég sokszor laggolok, és mintha hatalmas lenne a késleltetés,ezért lefuttattam egy gyors internet tesztet (speedtest pont neten), ahol a pingem rendben 15-30 között mozog letöltési késleltetés (21), viszont a feltöltési késleltetésem(upload latency) már extrém magas, (300) felett.Kábeleket már cseréltem újakra,de ez nem oldotta meg.Kérdésem az,hogy mit tudnék tenni ez ellen?Mert nagyon idegesit a dolog.Esetleg ha lecserélném a jelenlegi routerem (TP-Link Vr300),egy erősebbre, pl egy TP-Link Archer VR2100-ra megoldaná ezt a problémát?Netem VDSL2 Telekomos.70/6 Mbps. Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. dec. 15. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Iktasd ki a routert és közvetlenül csatlakozz a szolgáltató végberendezésébe.
2022. dec. 15. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha lassú az interneted feltöltési sebessége (6Mbps, ami amúgy 750 KB/s), akkor tovább tart akár 1 byte feltöltése is, ami növeli a késleltetést, szóval ez is része a dolognak
2022. dec. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!