Üzleti Kisokos kérdése:
"A hozzászólást nem sikerült közzétenni." Mi ez?
Figyelt kérdés
YouTube-on akartam kommentet írni, de nem engedi sehol. Mi lehet a probléma?2022. dec. 13. 22:09
1/7 anonim válasza:
"A hozzászólást nem sikerült közzétenni."
Mit nem lehet ezen érteni?
3/7 A kérdező kommentje:
De mindenhol?
2022. dec. 13. 22:58
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valami irányelvet megsértettél egy kommentben valahol, és akkor ezért a youtube nem engedi, hogy kommentelj? Szidtál valakit nagyon vehemensen? Vagy akár esetleg káromkodva? [Én nem értek hozzá, nekem nincs Youtube-fiókom.] Vagy pl hogy lefagyott, beakadt, laggolt a géped, és akkor akár esetleg elkeztél random össze-vissza gombokat nyomogatni,és elküldtél 120 kommentet így ezáltal véletlenül; és tele szpemmelődött / spam valakinek a kommentszekciója?
5/7 A kérdező kommentje:
Most már megy. Lehet valami ideiglenes hiba volt, de megoldottot.
2022. dec. 13. 23:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!